Market

Νέο concept καταστημάτων από τη ΒΕΝΕΤΗ

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

 Δύο premium καταστήματα στην Κηφισιά ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης

 65 χρόνια μετά το 1948, όταν το πρώτο κατάστημα ΒΕΝΕΤΗΣ άνοιξε τις πόρτες του στην Κηφισιά, η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ κάνει και πάλι τη διαφορά στα βόρεια προάστια με ένα νέο concept καταστημάτων, τα ΒΕΝΕΤΗ 1948.

Τα δύο premium καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ 1948, ανάμεσα στα καλύτερα του είδους τους στην Ευρώπη, είναι στην οδό Τατοίου 110 Κηφισιά- ο πρώτος φούρνος ΒΕΝΕΤΗ που τώρα αποκτά ένα νέο, πρωτοποριακό πρόσωπο - και στην οδό Κηφισίας 320 Κηφισιά, ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα.

Τα ΒΕΝΕΤΗ 1948, η νέα γενιά των premium καταστημάτων ΒΕΝΕΤΗ , ξεκινά από την Κηφισιά και θα αναπτυχθεί σε αυστηρά επιλεγμένα σημεία. To νέο concept έχει ως κύρια χαρακτηριστικά το ψήσιμο αρτοσκευασμάτων σε ανοικτούς ξυλόφουρνους και την πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων αρτοποιίας. Πέρα από την υψηλή τους αισθητική, τα νέα καταστήματα προσφέρουν, σε ανταγωνιστικές τιμές, ολοκληρωμένες προτάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του καταναλωτή όλη την ημέρα, όπως πλήρες πρωινό, πλούσιες ποικιλίες καφέ, επώνυμα γλυκά της γαλλικής και της ιταλικής ζαχαροπλαστικής με τη σειρά CHRISTIANO V να ξεχωρίζει αλλά και σπιτικό φαγητό από ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, με την υπογραφή του διακεκριμένου σεφ κ. Γιάννη Τζελέπη.

 ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ

Εμπνευσμένοι, επίλεκτοι αρτοποιοί διαλέγουν τις πιο αγνές, φυσικές, πρώτες ύλες και ξαναζωντανεύουν τους ξυλόφουρνους, παρά το υψηλό κόστος λειτουργίας τους, δημιουργώντας τα κορυφαία αρτοτεχνήματα στη χώρα.

Παράλληλα δημιουργούν καθημερινά μια ανεπανάληπτη ποικιλία προϊόντων αρτοποιίας, βασισμένων σε συνταγές από κάθε περιοχή της Ελλάδας, της Ευρώπης και από κάθε γωνιά του κόσμου. Μεταξύ άλλων στα ΒΕΝΕΤΗ 1948 βρίσκει κανείς αρτοσκευάσματα χωριάτικα, ελληνικά, Μοναστηριακά, Βυζαντινά, Γενοβέζικα, Pavé και Βιεννέζικα. Εκτός από τα ξεχωριστά αρτοτεχνήματα, τα νέα καταστήματα διαθέτουν αυθεντική ιταλική pizza, πεϊνιρλί, μια ιδιαίτερη ποικιλία από χειροποίητες, παραδοσιακές, ελληνικές πίτες καθώς και cookies, κρουασάν, brioche, βιεννέζικα και κέικ.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Μια ομάδα, από διάσημους έλληνες Σεφ με επικεφαλής τον Γιάννη Τζελέπη, δημιουργεί μοναδικά πιάτα ημέρας από ό,τι πιο αγνό και φρέσκο παράγει η ελληνική γη. Στα ΒΕΝΕΤΗ 1948 βρίσκει κανείς αληθινά σπιτικό φαγητό με τις πατροπαράδοτες συνταγές της ελληνικής, μεσογειακής κουζίνας.

PATISSERIE CHRISTIANO V

Εμπνευσμένοι δημιουργοί παρουσιάζουν μια σειρά από προτάσεις, πολύ εκλεπτυσμένων απαιτήσεων, βασισμένες στην ποιότητα της γαλλικής και στη φινέτσα της ιταλικής ζαχαροπλαστικής.

Ξεχωρίζουν οι προτάσεις με την ιταλική υπογραφή CHRISTIANO V αλλά και μια μεγάλη ποικιλία από τούρτες, Μακαρόνε, Τάρτες, Παρφέ, μοναδικές δημιουργίες από εξαιρετική βελγική σοκολάτα, Barre, Πραλίνες και Tρουφάκια.

CAFÉ ΒΕΝΕΤΗ

Στα δύο ΒΕΝΕΤΗ 1948 μπορεί επίσης κανείς να απολαύσει μεγάλη ποικιλία από καφέδες, ροφήματα, γεύσεις και αρώματα τόσο για πρωινό όσο και κατά τη διάρκειας όλης της μέρας.

Η υψηλή αισθητική κυριαρχεί στα ΒΕΝΕΤΗ 1948. Από το σχεδιασμό των καταστημάτων μέχρι τις στολές του προσωπικού, που αποτελούν δημιουργίες επώνυμου σχεδιαστή. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιήθηκαν φυσικά υλικά, όπως ξύλο, πέτρα και ατσάλι ενώ ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός τους διακρίνεται από στοιχεία παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Κυριαρχούν χρώματα ζεστά, γήινα, με οικολογική καταγωγή, που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Για την επικάλυψη των εξωτερικών και εσωτερικών τοίχων χρησιμοποιήθηκε το κουρασάνι, ένα φυσικό, πανάρχαιο υλικό, που χρησιμοποιήθηκε και στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη.

www.fournosveneti.gr