Market

Οι νέες σειρές της Swatch

 ΤΑ ΝΕΑ SWATCH SKIN ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΛΑΜΨΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΣ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
30036-67899.jpg

 ΤΑ ΝΕΑ SWATCH SKIN ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΛΑΜΨΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΣ

Η Swatch προσθέτει δύο γοητευτικά μοντέλα στη δημοφιλή συλλογή της Skin. Στιλάτα και πολύ κομψά, τα δύο νέα ρολόγια διαθέτουν πλαστική κάσα με minimal ψηφία στις ενδείξεις της ώρας αλλά και στο σχεδιασμό τους. Το Third Date (SFK370G) φιλοξενεί στο ασημί ατσάλινο μπρασελέ του λευκά κρύσταλλα σε τριγωνικό σχήμα ενώ το Second Thoughts (SFK369G) σε χρώμα χρυσού χρησιμοποιεί το μοτίβο της αλυσίδας στο επίσης ατσάλινο μπρασελέ του. Και τα δύο μοντέλα μιλούν χωρίς αμφιβολία στη γυναίκα που ξέρει να διακρίνει την κομψότητα και είναι σίγουρη για το στυλ της.

n

SECOND THOUGHTS (SFK369G)

Μοντέλο: Skin

Μπρασελέ: ανοξείδωτο ατσάλι, με επίστρωση χρυσού PVD

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 100€

n

THIRD DATE (SFK370G)

Μοντέλο: Skin

Μπρασελέ: ανοξείδωτο ατσάλι, με διάφανα κρύσταλλα

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 95€


ORNAMENT COLLECTION

Καθώς τα skulls διακοσμούν πολλά από τα πιο μοντέρνα ρούχα και αξεσουάρ, η Ελβετική εταιρία ρολογιών και κοσμημάτων αποφασίζει να τα χρησιμοποιήσει με χαρακτηριστικό τρόπο σε μια νέα συλλογή ρολογιών. Με ένα συνδυασμό ανάλαφρης διάθεσης, εμπνευσμένων σχεδίων και μια αλάνθαστη επιλογή χρωμάτων η νέα συλλογή Ornament είναι στο προσκήνιο με τρία Gent Original σε ανθρακί, ροζ και πορτοκαλί χρώμα. Τα skulls που τα διακοσμούν έχουν μια περίπλοκη σχεδιαστική αίσθηση που παραπέμπει στην τεχνοτροπία των tattoo.

Πολύπλοκα και συναρπαστικά, αυτά τα τρία Gent ξεχωρίζουν αμέσως χάρις στον αντιφατικό συνδυασμό του σοφιστικέ στυλ με την παιχνιδιάρικη όψη.

n

TIME NEVER DIES BLACK – GM180

n

TIME NEVER DIES PINK – GP138

n

TIME NEVER DIES ORANGE – GO110

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 45€

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ