Market

H Nicola De Main δημιουργεί για τη NIVEA Soft

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
29559-66968.jpg

 Επιδερμίδα πάντα φρέσκια με NIVEA Soft

Η NIVEA Soft προχωράει φέτος σε μία νέα δημιουργική συνεργασία, αυτή τη φορά με τη Nicola De Main, για τη δημιουργία μίας συλλεκτικής σειράς υψηλής αισθητικής, κατευθείαν από το ατελιέ της νεαρής βρετανίδας σχεδιάστριας! Χαρούμενα, ανέμελα και νεανικά σχέδια εμπνευσμένα από εικόνες της καθημερινότητας, κάνουν την εμφάνισή τους στις συσκευασίες της NIVEA Soft δίνοντας τους ένα νέο ύφος φρέσκο, ρομαντικό, ονειρικό, παραμυθένιο.

Η Nicola De Main, είναι μία νεαρή σχεδιάστρια η οποία πιστεύει ότι η μόδα δεν πρέπει να είναι για τους λίγους αλλά για να την απολαμβάνουν όλοι όσοι την αγαπούν. Αυτή ακριβώς η στάση είναι που την έκανε και ιδανική για τη NIVEA Soft, μία κρέμα που γεμίζει τη μέρα μας με απολαυστική φρεσκάδα και ενυδάτωση κάθε στιγμή!

«Ήθελα να δημιουργήσω κάτι όμορφο, θηλυκό και κομψό για τη NIVEA Soft, αντλώντας έμπνευση από το πώς πρέπει να αισθανόμαστε την επιδερμίδα μας κάθε μέρα» είπε σχετικά η Nicola de Main.

Η σύνθεση της NIVEA Soft με Jojoba oil θρέφει την επιδερμίδα ενώ η Βιταμίνη Ε που περιέχει προστατεύει τη φυσική δομή της. Η NIVEA Soft έχει ελαφριά υφή και χαρίζει ένα χάδι απαλότητας σε όλο το σώμα, τα χέρια αλλά και το πρόσωπο και είναι ιδανική για νέα κορίτσια τα οποία κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο μαγικό κόσμο περιποίησης της NIVEA. Απορροφάται γρήγορα και αφήνει την επιδερμίδα βαθιά ενυδατωμένη, μεταξένια και με μία αίσθηση φρεσκάδας… ιδανική για μία νότα πολυτέλειας στην καθημερινότητα των «μοδάτων» κοριτσιών.

Η βρετανίδα σχεδιάστρια, Nicola De Main είναι γνωστή για τα ζωντανά, θηλυκά και πρωτότυπα μοτίβα της. Στις δύο συλλεκτικές συσκευασίες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, τα μοτίβα είναι εμπνευσμένα από καθημερινές εικόνες και σχέδια. Το πρώτο σχέδιο, αντλεί έμπνευση από τα πολύχρωμα φτερά της πεταλούδας με επιρροές από τις ψυχεδελικές δημιουργίες του 1960. Το δεύτερο σχέδιο, με ονειρεμένα λουλούδια, είναι εμπνευσμένο από την πορεία μίας χιονονιφάδας στο παγωμένο Λονδρέζικο χειμώνα… κάθε μία ξεχωριστή, συναρπαστική, όμορφη.

Με ανανεωμένη εμφάνιση και την υπογραφή της Nicola De Main, η NIVEA Soft είναι το νέο fashion item που μας εγγυάται επιδερμίδα έτοιμη για εμφανίσεις… υψηλής αισθητικής!

Η σειρά NIVEA Soft από τη Nicola De Main είναι συλλεκτική και κυκλοφορεί σε περιορισμένα τεμάχια ενώ θα διατίθεται μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ