Market

Plaisio Power Spot @ Athens Photo Inspiration 2012

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο Athens Photo Inspiration 2012 έδωσε το παρόν η Πλαίσιο Computers, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου! Το Athens Photo Inspiration διοργανώνεται από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας για 5η συνεχόμενη χρονιά. Πρόκειται για τον καθιερωμένο πλέον Φωτογραφικό Μαραθώνιο, στον οποίο οι διαγωνιζόμενοι Φωτογράφοι απαθανατίζουν στιγμές στο κέντρο της Αθήνας, στην κυριολεξία …τρέχοντας σε όλη την Πόλη.

n

Περισσότεροι από 800 Διαγωνιζόμενοι πέρασαν από το Bar Ενέργειας “Plaisio Power Spot” μέσα στην αίθουσα εγγραφών του Athens Photo Inspiration 2012. Η Ομάδα του Plaisio Power Spot: Φρόντισε να δώσει στους διαγωνιζόμενους Φωτογράφους την απαραίτητη ενέργεια για τον Μαραθώνιο, προσφέροντάς τους ένα ισοτονικό ρόφημα «ΠΛΑΙΣΙΟ», στην έναρξη και στη λήξη του Μαραθωνίου.

Φωτογράφισε τους ίδιους τους Φωτογράφους μπροστά από το “Photographer of the Year” Plaisio stand, αλλά και κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς τους σε όλη την Αθήνα. Με το μήνυμα “Get in the Big Picture” κάλεσε τους διαγωνιζόμενους να κάνουν check in στο Plaisio Power Spot και να ποστάρουν φωτογραφίες στο #plaisioAPI12 για να δημιουργήσουν όλοι μαζί τον πιο εμπνευσμένο Φωτογραφικό Χάρτη της Αθήνας.

n

Η Πλαίσιο Computers εύχεται κάθε επιτυχία στους Διαγωνιζόμενους και ανανεώνει το ραντεβού μαζί τους για την Τελετή Απονομής!