Market

Νέο κατάστημα Replay στο Golden Hall

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
29101-65899.jpg

 Η Replay, η κορυφαία ιταλική μάρκα denim και smart casual ένδυσης, εγκαινίασε ένα νέο REPLAY STORE στο Golden Hall. Το νέο κατάστημα REPLAY, συνολικής έκτασης 200 τμ, ακολουθεί το νέο concept των Replay Stores που εφαρμόστηκε με επιτυχία στα flagship stores στο Λονδίνο, τη Στοκχόλμη και το Πεκίνο, και συνδυάζει τα στοιχεία της φύσης με τον άριστο σχεδιασμό, προκειμένου να δημιουργηθεί για τον πελάτη ένα μοναδικό περιβάλλον που θα του χαρίσει μια πολύ ευχάριστη και ξεχωριστή εμπειρία.

Με κύρια χαρακτηριστικά την πρωτοτυπία, την αυθεντικότητα, το πρωτοποριακό ιταλικό design, τον οικολογικό χαρακτήρα και τον βιομηχανικό σχεδιασμό, η εικόνα του REPLAY STORE αποτελεί έναν αριστοτεχνικό συνδυασμό ετερόκλιτων στοιχείων. Η διαχρονικότητα του ξύλου, η στέρεα δύναμη του μετάλλου, η εύθραυστη αίσθηση των οργανικών υλικών και η φωτεινότητα των χρωματικών συνδυασμών των collection, δημιουργούν μια περίπλοκα απλή σύνθεση, που κρατά πάντα και σε όλα τα επίπεδα τον ισχυρό χαρακτήρα της εικόνας των Replay Stores. Ένας χαρακτήρας μοναδικός, που με τη ζωντανή και συχνά ανατρεπτική ατμόσφαιρα που κυριαρχεί, συμβιώνει αρμονικά με το στιλ των ρούχων επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά τη φιλοσοφία και τον ξεχωριστό χαρακτήρα των REPLAY.

Πίσω από το brand REPLAY, υπάρχει μια ολόκληρη φιλοσοφία που υποστηρίζει την πρωτοτυπία, την αυθεντικότητα και την ελευθερία έκφρασης, σε κάθε εκδήλωση της ζωής. Η άψογη εφαρμογή, η υψηλή ποιότητα των υλικών και η έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια, φέρνουν τα ρούχα REPLAY στην κορυφή της προτίμησης εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο εδώ και τρεις δεκαετίες. Τα ρούχα REPLAY είναι για ανθρώπους που αφήνουν τον εαυτό τους να ξεχωρίζει! Το νέο κατάστημα Replay φιλοξενεί την αγαπημένη collection REPLAY, την ξεχωριστή σειρά των WE ARE REPLAY, την παιδική σειρά REPLAY & SONS καθώς και τα REPLAY FOOTWEAR και REPLAY ACCESSORIES που συμπληρώνουν τις συλλογές με μοναδικά αξεσουάρ.

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος REPLAY πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου, με ένα cocktail event στο οποίο παρευρέθησαν πολλοί φίλοι της REPLAY και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και των ΜΜΕ. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, απένειμε στη μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού «Ζήσε live τα MTV EMA 2012» - που πραγματοποίησε η REPLAY, επίσημος χορηγός των MTV EMA 2012, στο Facebook - κυρία Μπιλιάλη Χριστιάνα το βραβείο της που περιελάμβανε αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή για 2 άτομα στη Φρανκφούρτη, για να παρακολουθήσει από κοντά τα βραβεία MTV EMA 2012, υπέροχα outfit REPLAY καθώς και REPLAY VIP Card.

n

n

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ