Market

ADvantage Tennis Club find your tennis partner...

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
28975-65712.jpg

Το τένις συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερους φανατικούς οπαδούς. Αποτελεί το ιδανικό άθλημα για κάθε φύλο και ηλικιακή ομάδα. Αερόβια άσκηση, που απαιτεί συγχρόνως δύναμη και ταχύτητα, ασκεί όλο το σώμα και συμβάλλει στο κάψιμο πολλών θερμίδων (από 500 - 700 θερμίδες την ώρα).

Αν λοιπόν, αναζητάτε έναν καλό λόγο για να ξεκολλήσετε από τον καναπέ και να γυμναστείτε αποτελεσματικά, είτε απλά θέλετε να περάσετε μερικές ευχάριστες ώρες με φίλους δεν έχετε παρά να ασχοληθείτε με το άθλημα.

 Το Φεβρουάριο του 2012, στα νοτιοδυτικά προάστια της Αττικής, δημιουργήθηκε ένα φιλόξενο τένις club που αποτελείται από 3 γήπεδα (δύο διπλά γήπεδα και ένα μονό) με συνθετική επιφάνεια (για απορρόφηση των κραδασμών και αποφυγή τραυματισμών), αναψυκτήριο, αποδυτήρια και εύκολο parking. Η ονομασία του: ADvantage Tennis Club - www.adtennisclub.gr

 Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται 8 λεπτά από το κέντρο της Καλλιθέας, της Ν. Σμύρνης, του Περιστερίου και του Πειραιά και 2 λεπτά από την περιοχή της Νίκαιας.

 Στο club θα γνωρίσετε μια ομάδα έμπειρων δασκάλων που θα σας μυήσουν στα μυστικά του αθλήματος. Ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεστε και τους στόχους που έχετε θέσει, δημιουργείται το πρόγραμμα που σας ταιριάζει προσφέροντας σας τη δυνατότητα να βελτιώνετε σταδιακά την τεχνική σας μέσα από ατομικά και ομαδικά μαθήματα αλλά και με τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων με άλλα μέλη του club. Αν επιθυμείτε, το club φροντίζει για την κράτηση γηπέδου και για την επιλογή του κατάλληλου συμπαίκτη με εσάς. Οι παροχές του ADvantage Tennis Club:

- Ιδιάιτερα μαθήματα

-Τμήματα εκμάθησης ενηλίκων, παιδικά, junior, ακαδημίες

- Κρατήσεις γηπέδων

 Πληροφορίες:

κος. Γιάννης Λάμπρου τηλ. 69455373541

κος. Τριαντάφυλλος Χριστάνας τηλ. 6977254531

 www.adtennisclub.gr

Διεύθυνση: Μπιχάκη 37, Ρέντης (πίσω από το κτίριο της Infoquest στον Κηφισσό)

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ