Market

Το κατάστημα της Apple Premium Reseller κλείνει φέτος τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
28435-64443.jpg

H Systemgraph είναι ένας από τους παλαιότερους και πλέον έμπειρους μεταπωλητές των προϊόντων της Apple στην Ελλάδα. Είναι επίσης εξουσιοδοτημένο κέντρο τεχνικής υποστήριξης και σέρβις προϊόντων Apple με έναν από τους υψηλότερους δείκτες ικανοποίησης πελατών στην Ελλάδα.

Πέρυσι εγκαινιάστηκε το νέο Apple Premium Reseller κατάστημα της Systemgraph στο εμπορικό κέντρο Smart Park των Σπάτων. Οι κάτοικοι στα Μεσόγεια και της Ανατολικής Αττικής βρήκαν επιτέλους ένα χώρο υψηλής αισθητικής που παρέχει ένα πλήρες οικοσύστημα με τις λύσεις της Αpple! Το προσωπικό της Systemgraph είναι άρτια καταρτισμένο και πάντα πρόθυμο να μοιραστεί τις γνώσεις του αλλά και τον ενθουσιασμό του για τα υπέροχα προϊόντα της Apple με κάθε επισκέπτη. Χάρη στη βοήθεια των ειδικών της Systemgraph όλοι θα βρουν το προϊόν Apple των ονείρων τους και θα το πλαισιώσουν με αξεσουάρ και περιφερειακά που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες τους.

Το Apple Premium Reseller στο εμπορικό κέντρο Smart Park κλείνει φέτος τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και για τα γενέθλιά του διάλεξε να μην ζητήσει, αλλά αντίθετα να προσφέρει δώρα στους πελάτες του! Κάθε επισκέπτης του καταστήματος μπορεί με την είσοδό του να συμμετέχει στο διαγωνισμό μέσω της ειδικής εφαρμογής στο Facebook και να κερδίσει αυτόματα έκπτωση 15% σε αξεσουάρ και περιφερειακά ή ένα μοναδικό δώρο για τη δική του αγαπημένη συσκευή Apple. Συμμετέχει επίσης στη μεγάλη κλήρωση για μία δωροεπιταγή 500€ που θα λάβει χώρα στο κατάστημα μετά τη λήξη του εορτασμού των γενεθλίων, το Σάββατο, 3 Νοεμβρίου.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ