Market

Προστάτευσε το χαμόγελο σου αλλά και το σμάλτο των δοντιών σου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
27467-62329.jpg

Γνωρίζατε ότι πολλές από τις τροφές και τα ποτά που απολαμβάνετε καθημερινά, όπως τα αναψυκτικά, οι χυμοί φρούτων, το κρασί, το τσάι, ορισμένα φρούτα και λαχανικά, περιέχουν οξέα τα οποία μπορεί να προκαλέσουν διάβρωση του σμάλτου των δοντιών;

Τα οξέα των τροφών ευθύνονται για τη σταδιακή διάλυση των μεταλλικών στοιχείων των δοντιών με αποτέλεσμα να καθιστούν την επιφάνεια του σμάλτου ευάλωτη στη φθορά. Καθώς το σμάλτο λεπταίνει, τα δόντια γίνονται λιγότερο λευκά, πιο αδύναμα και ευαίσθητα. Δεδομένου ότι η απώλεια του σμάλτου είναι μη αναστρέψιμη, η καλύτερη τακτική είναι η πρόληψη.

Τα προϊόντα της σειράς Sensodyne Prosmalto μπορούν να βοηθήσουν στην ενδυνάμωση του σμάλτου των δοντιών, καθιστώντας το πιο ανθεκτικό στις μελλοντικές επιδράσεις των οξέων.

Η σειρά περιλαμβάνει οδοντόκρεμες για ενήλικες, οδοντόκρεμα για παιδιά και οδοντόβουρτσα για την απαλή φροντίδα του σμάλτου.

Η Sensodyne σε βοηθά να ενημερωθείς αναφορικά με το πρόβλημα της διάβρωσης του σμάλτου και τους τρόπους αντιμετώπισης. Περιηγηθείτε στον διαδικτυακό τόπο:  www.sensodyne.gr στην ενότητα για τη Διάβρωση του Σμάλτου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ