Market

Νέα Facebook εφαρμογή «Ουζότυπος» από το Ούζο Πλωμαρίου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
27462-62324.jpg

Αλήθεια, εσείς πώς προτιμάτε να απολαμβάνετε το ούζο σας; Σκέτο, με νερό ή πάγο ή ως συστατικό cocktail, στην άνεση του σπιτιού σας, στο βουνό ή στη θάλασσα, με γκιουζλεμέδες, γιαπράκια ή χταπόδι για συνοδευτικό μεζέ; Δώστε τη δική σας απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα και μάθετε τι σημαίνει για το χαρακτήρα σας ο τρόπος που προτιμάτε να πίνετε το ούζο σας, μέσα από το νέο διαγωνισμό «Πλωμαρίου Ουζότυπος», που βρίσκεται στον αέρα στη σελίδα Facebook του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.

Με το motto «Πες μου πώς πίνεις το ούζο σου να σου πω ποιος είσαι», το Ούζο Πλωμαρίου προσκαλεί τους φίλους της σελίδας του να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό και να ανακαλύψουν ενδιαφέρουσες πτυχές της προσωπικότητάς τους, διεκδικώντας ταυτόχρονα δώρα με άρωμα ούζου. Η σχετική εφαρμογή θα βρίσκεται «στον αέρα» για τρεις εβδομάδες, από 8/10 έως και 29/10, και θα αποτελείται από τρεις αυτοτελείς εβδομαδιαίους διαγωνισμούς: Κάθε εβδομάδα οι χρήστες καλούνται να απαντήσουν σε μια απλή ερώτηση σχετικά με το πώς τους αρέσει να απολαμβάνουν το ούζο τους, μαθαίνουν τι λέει αυτό για το χαρακτήρα τους και μπαίνουν στην κλήρωση. Τρεις τυχεροί νικητές κερδίζουν κάθε εβδομάδα από τρεις φιάλες των 700 ml Ούζο Πλωμαρίου και από δύο συλλεκτικές μινιατούρες ούζου των 50 ml.

Ό,τι τύπος και αν είστε, όπως και αν συνηθίζετε να πίνετε το ούζο σας, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σίγουρα έχει μία πρόταση που σας ταιριάζει. Μπορεί να είστε μοντέρνος ή παραδοσιακός, να αγαπάτε τη σταθερότητα ή την ευελιξία, να σας ιντριγκάρει το καινούργιο ή να προτιμάτε τα γνώριμα και ήσυχα νερά, σε κάθε περίπτωση είναι βέβαιο ότι το Ούζο Πλωμαρίου είναι εδώ για να χαρίσει και σε σας τη μοναδική εμπειρία του πιο αγαπημένου ελληνικού ποτού, αρκεί να αγαπάτε την αυθεντική απόλαυση και την καλή παρέα.

Λοιπόν, εσείς τι Ουζότυπος είστε; Μπείτε στη σελίδα του Ούζου Πλωμαρίου στο facebook  www.facebook.com/ouzoplomari και ανακαλύψτε το!

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ