Market

Το Kit Kat δημιουργεί το μεγαλύτερο Διάλειμμα του Κόσμου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
27248-61993.jpg

Το KIT KAT δημιούργησε ένα ενθουσιώδες social κίνητρο με σκοπό να ενθαρύννει τα 13 εκατομύρια φίλους της σελίδας της, να στήσουν το Μεγαλύτερο Διάλειμμα του Κόσμου. Το Μεγαλύτερο Διάλειμμα του Κόσμου προβάλεται από το KIT KAT στο Facebook, και προσφέρει στους fans μία μοναδική ευκαιρία να ενωθούν και να ανεβάσουν τη διάθεση του κόσμου, με ένα χαμόγελο τη φορά και με σύνθημα «Μία Μέρα, Ένας Κόσμος, Ένα Χαμόγελο».

Η ενέργεια δίνει τη δυνατότητα στους fans να στείλουν βίντεο και φωτογραφίες σε φίλους κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων πριν από το event στις 11 Οκτωβρίου 2012, τα οποία θα αποθηκευτούν αρχικά στο προσωπικό τους «Κουτί Διαλείμματος». Την ημέρα του Μεγαλύτερου Διαλείμματος του Κόσμου το «Κουτί Διαλείμματος» θα ανοίξει και το διασκεδαστικό και απρόσμενο περιεχόμενό του θα προσφέρει ένα διάλειμμα-έκπληξη σε όλο τον κόσμο, αφήνοντάς μας με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Το KIT KAT είναι συνώνυμο με τα διαλείμματα από την στιγμή της εφεύρεσης του το 1957, και του περίφημου σλόγκαν «Κάντε ένα Διάλειμμα, κάντε ένα Kit Kat». Έχοντας βασική και διακριτή θέση στην επίσημη σελίδα του KIT KAT, το Μεγαλύτερο Διάλειμμα του Κόσμου, είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό application: παρέχει την ευκαιρία στους fans κα τους φίλους τους να μοιραστούν τα διαλείμματά τους στο διαδίκτυο.

Για την υποστήριξη του event, για δύο εβδομάδες πριν την πραγματοποίησή του, αποκλειστικά Break News βίντεο θα ενημερώνουν τους fans για τις εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, σε αναμονή του Μεγαλύτερου Διαλείμματος του Κόσμου. Το application δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη JWT και είναι «στον αέρα» από τις 27 Σεπτεμβρίου, διαθέσιμο στο: facebook

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ