Market

Η Stolichnaya® Premium βότκα λανσάρει την ψηφιακή πλατφόρμα ORGNL.TV

A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

 Ένα άκρως πρωτοποριακό και δημιουργικό online πρόγραμμα με τον τίτλο ORGNL.TV (www.ORGNL.TV) εγκαινιάζει η Stolichnaya® Premium βότκα. Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα έχει ως στόχο να καταγράψει και να αναδείξει τη δημιουργική διαδικασία που ακολουθούν αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο στον χώρο των εικαστικών, της μουσικής και της μόδας. H ORGNL.TV προσφέρει στους καλλιτέχνες τη δυνατότητα να αναζητήσουν νέα ερεθίσματα που θα τους εμπνεύσουν και να εκφράσουν τη δημιουργικότητα τους μέσα από τα video που μπορούν να ανεβάζουν στην πλατφόρμα. Εκτός από αυτό, η ORGNL.TV θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την ανάδειξη και την προβολή νέων ταλέντων δίνοντας τους την ευκαιρία να συνεργαστούν με αναγνωρισμένους καλλιτέχνες. Το πρόγραμμα θα «τρέξει» σε 9 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. Οι υπόλοιπες 8 είναι οι ΗΠΑ, η Μεγάλη Βρετανία, η Αυστρία, το Μεξικό, ο Καναδάς, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Λίβανο και η Αυστραλία.

Για το λανσάρισμα της ORGNL.TV, ο φημισμένος μουσικός RJD2, που έχει γράψει το τραγούδι «A Beautiful Mine» το οποίο αποτελεί και το βασικό μουσικό θέμα της εξαιρετικής σειράς Mad Men, και η Nina Sky, η οποία συγκαταλέγεται μέσα στις 20 πρώτες μουσικούς του Billboard, θα δημιουργήσουν τα δικά τους Stoli® ORGNL τραγούδια που το κοινό θα μπορεί να «κατεβάσει» τον Οκτώβριο από την πλατφόρμα. Ταυτόχρονα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Nary Manivong θα «ταξιδέψει» τους επισκέπτες της ORGNL.TV στη διαδικασία δημιουργίας μίας ολόκληρης κολεξιόν ενώ ο ξεχωριστός καλλιτέχνης Jeremyville, τα έργα του οποίου έχουν λάβει παγκόσμια αναγνώριση, θα δημιουργήσει έναν μοναδικό πίνακα εμπνευσμένο από την Stoli®. Τέλος, ο διεθνούς φήμης γλύπτης Charlie Becker θα φιλοτεχνήσει ένα γλυπτό φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από μπουκάλια Stoli®.

Ο Marco Ferrari, Διευθυντής Μάρκετινγκ του SPI Group, δήλωσε για το λανσάρισμα της ORGNL.TV: «Το πολύπλευρο αυτό πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στο κοινό την ευκαιρία να αποκτήσει γνώση για τη δημιουργική διαδικασία που ακολουθούν αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες και ταυτόχρονα προσφέρει στους φίλους της Stolichnaya® Premium βότκα έναν χώρο μέσα από τον οποίο μπορούν να εξερευνούν τη δική τους μοναδικότητα και να τη μοιράζονται με άλλους»

Ξεκινώντας από τις 5 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 29 Οκτωβρίου οι ενδιαφερόμενοι – 25 ετών και άνω για τις ΗΠΑ και 21 ετών και άνω για τις υπόλοιπες χώρες – θα μπορούν να υποβάλλουν τα βίντεο της συμμετοχής τους στο www.ORGNL.TV

H τελική εξάδα θα ταξιδέψει τον Δεκέμβριο στη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσει μία συναυλία, μία έκθεση ζωγραφικής και μία επίδειξη μόδας που θα φιλοξενήσει η Stoli®. Επιπλέον, οι τρεις μεγάλοι νικητές της τελικής εξάδας θα συνεργαστούν με τους Νary Manivong, Nina Sky και Jeremyville για να αποκαλύψουν τη δουλειά τους κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων στη Νέα Υόρκη.

Η ORGNL. ΤV θα συνεχίσει να εξελίσσεται σε όλη τη διάρκεια του 2012 φιλοξενώντας νέους καλλιτέχνες όπως τους Benjamin Hollingsworth, Big Gigantic, Katie DiCicco αλλά και την Elle Sakellis, σχεδιάστρια κοσμημάτων, ιδιοκτήτρια της Οtrera και δημιουργό των ομώνυμων φουλαριών που έχουν ξεχωρίσει στον χώρο της μόδας

. Ενισχύοντας περαιτέρω την ψηφιακή της ανάπτυξη η Stolichnaya® Premium βότκα λάνσαρε πρόσφατα το ανανεωμένο www.Stoli.com, που περιλαμβάνει νέες ενότητες, ανάμεσα σε αυτές και την ενότητα “Cocktails” με video για να δημιουργήσετε μόνοι σας απολαυστικά Stoli® cocktails και με μυστικά και συμβουλές από τους bartenders της Stoli®.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΟRGNL.TV, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.ORGNL.TV αλλά και να ακολουθήσετε το #ORGNLTV στο Twitter.