Market

Gap Collection Φθινόπωρο 2012

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εμπνευσμένη από το casual Αμερικάνικο στυλ, η Gap υποδέχεται την πιο δημιουργική εποχή του χρόνου, με αέρα ανανέωσης και διάθεση για ένα νέο ξεκίνημα! Η γυναικεία συλλογή Φθινόπωρο 2012 αποτελείται από διαχρονικά κομμάτια που αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία της, διαμορφώνοντας μια iconic συλλογή με μια μοντέρνα προσέγγιση.

Total Denim Look is back! και η GAP το υποστηρίζει απόλυτα με τα iconic Gap 1969 denim. Από το πρώτο κατάστημα GAP που άνοιξε στο San Francisco το 1969 από τους Don & Doris Fisher με σκοπό τη δημιουργία ενός χώρου εξειδικευμένου στα jeans, μέχρι και σήμερα, η Gap αποτελεί τον απόλυτο προορισμό denim. Η φιλοσοφία παραμένει ζωντανή και η Gap ξανασυστήνεται με τα BEST FITTING PREMIUM JEANS. Η μεγαλύτερη σειρά σε fits αποτελείται από 10 διαφορετικές γραμμές για απόλυτη εφαρμογή σε κάθε σωματότυπο, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα και τα χαρίσματα του γυναικείου σώματος. Υψηλή ποιότητα υφασμάτων, ραφές με προσοχή στη λεπτομέρεια και διαφορετικά washes που ολοκληρώνονται στο χέρι, δημιουργούν 19 διαφορετικές επιλογές. Επιλέξτε το δικό σας αγαπημένο: Sexy boot, Perfect boot, Curvy, Always Skinny, Real Straight, Legging jean, Long & Lean και το χαρακτηριστικό Sexy Boyfriend. Για το Φθινόπωρο 2012 συγκεκριμένα, η Gap προτείνει 2 νέα fit που θα εμπνεύσουν και θα δημιουργήσουν στυλ που ξεχωρίζει. Original fit: το Sexy Boyfriend jean σε πιο premium εκδοχή και straight, oversized γραμμή. High Rise Flare: το 70’s look επιστρέφει και η Gap προτείνει ένα ψηλόμεσο παντελόνι με τελείωμα καμπάνα και dark wash.

Working girl? Για το γραφείο, η Gap προτείνει office look με ankle zip παντελόνια σε πολλά χρώματα, shirt dresses, τα κλασσικά black pants, φούστα σε γραμμή pencil, αλλά και τα χαρακτηριστικά Gap ριγέ prints, σε φόρεμα ή μπλούζα.

Love story sweaters είναι η πρόταση για το Φθινόπωρο 2012 με πλεκτά merino, σε ζακέτα ή πουλόβερ φορεμένα πάνω από ένα graphic t-shirt ή ένα oxford shirt.

Για πιο χαλαρές και casual εμφανίσεις, δοκιμάστε τις πετροπλυμένες φόρμες Gap με λάστιχο στο τελείωμα, σε πολλά χρώματα, μόνες τους ή σε σετ με το ανανεωμένο Gap logo hoodie, συνδυασμένες με τα basic tank tops για Total Sporty Look.

Από τη Φθινοπωρινή συλλογή 2012 δεν θα μπορούσε να λείπει η χαρακτηριστική καμπαρντίνα Gap, όπως και το νέο χακί jacket σε στυλ military.

Τι δεν πρέπει να χάσετε: Academy Blazer: η Gap το σχεδίασε με πάθος για την κάθε λεπτομέρεια, ώστε να δημιουργήσει το τέλειο blazer, κλασσικό και μοντέρνο, ιδανικό για casual ή sophisticated εμφανίσεις. Δοκιμάστε το και θα ερωτευτείτε αμέσως.