Market

Η Flik Flak διοργανώνει έναν διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά

Για να γιορτάσει τα 25α γενέθλιά της, η Flik Flak διοργανώνει έναν διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά από 3 ετών έως 12, αναζητώντας – γιατί όχι?! – τους μελλοντικούς σχεδιαστές των ρολογιών της! Προσκαλούνται λοιπόν τα παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους σχεδιάζοντας το ρολόι που θα τους άρεσε να φορούν. Και με αυτό το ζητούμενο υπάρχει μόνο ένας κανόνας: να ζωγραφίσουν ελεύθερα και με όλη τους τη φαντασία!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
25945-59999.jpg

Για να γιορτάσει τα 25α γενέθλιά της, η Flik Flak διοργανώνει έναν διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά από 3 ετών έως 12, αναζητώντας – γιατί όχι?! – τους μελλοντικούς σχεδιαστές των ρολογιών της!

Προσκαλούνται λοιπόν τα παιδιά που θέλουν να συμμετέχουν να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους σχεδιάζοντας το ρολόι που θα τους άρεσε να φορούν. Και με αυτό το ζητούμενο υπάρχει μόνο ένας κανόνας: να ζωγραφίσουν ελεύθερα και με όλη τους τη φαντασία!

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 27 Οκτωβρίου 2012 στα καταστήματα και τα πολυκαταστήματα που πωλούνται τα ρολόγια Flik Flak και απ’ όπου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα κουπόνια συμμετοχής.

Τα 10 πρώτα καλύτερα σχέδια θα βραβευτούν με ένα ρολόι Flik Flak (ανάλογα με την ηλικία του νικητή) ενώ 100 ακόμη σχέδια θα βραβευτούν με σακίδια και πορτοφόλια Flik Flak.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό και τα καταστήματα που συμμετέχουν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Μαυρίδου Τίνα ή την κα Βάγια Βάσια στο τηλέφωνο 210 9565656

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ