Market

Η Amstel στο Ark Festival της Αθήνας...γιατι έτσι μας αρέσει η μουσικη

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το ARK Festival αφού ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, επιστρέφει στα γνωστά του λημέρια, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, για την κορύφωση της επιτυχημένης φετινής περιοδείας, με την υποστήριξη της Amstel.

Από τη σκηνή του ARK Festival της Αθήνας θα παρελάσουν κορυφαίοι Έλληνες καλλιτέχνες, καθώς και ανερχόμενοι νέοι ερμηνευτές, οι οποίοι υπόσχονται να μας παρασύρουν όλους σε ένα ανεπανάληπτο πάρτι στην καρδιά της πόλης, παρέα πάντα με παγωμένη Amstel. Λουκιανός Κηλαηδόνης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Maraveyas Ilegal, Imam Baildi και Μαριέττα Φαφούτη είναι μόνο μερικά από τα ονόματα του φετινού line-up για το μεγαλύτερο ARK Festival που έγινε ποτέ!

Το Ark Fstival σε συνεργασία με την Amstel, προσφέρει σε ακόμα περισσότερους τυχερούς τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη μουσική γιορτή της πόλης, έχοντας τοποθετήσει σε κεντρικούς σταθμούς metro (Μοναστηράκι, Κεραμεικός, Σύνταγμα & Πανεπιστήμιο) ειδικά αυτοκόλλητα με QR Codes, τα οποία οι περαστικοί μπορούν να «διαβάσουν» με την οθόνη του κινητού τους και να δουν αν κέρδισαν εισιτήρια για το ARK Festival.

Φέτος για πρώτη φορά, στο πλαίσιο του ARK Festival, η «Τεχνόπολις» θα μετατραπεί σε ένα ζωντανό διαδραστικό πάρκο με πολλά happenings, και φυσικά η Amstel θα είναι εκεί για να δώσει το δικό της παλμό! Μην το χάσετε!