Market

H BIC® λανσάρει τη MISS BIC®: τη νέα συλλογή αναπτήρων αυστηρά για γυναίκες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
24684-57914.jpg

Έπειτα από 40 χρόνια από την εφεύρεση του αναπτήρα BiC®, η BiC® μας επιφυλάσσει ένα νέο brand έκπληξη!

To νέο brand Miss BiC® έρχεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και να καταπλήξει το γυναικείο κοινό με το θηλυκό του σχήμα και τα μοντέρνα σχέδιά του. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει 5 ακαταμάχητες σειρές αναπτήρων, προσαρμοσμένες απόλυτα στο χαρακτήρα και το στυλ της σύγχρονης Ελληνίδας.

Το νέο fashion γυναικείο αξεσουάρ

To νέο brand Miss BiC® δημιουργήθηκε στη Γαλλία και παρουσιάζεται σήμερα στη χώρα μας μέσα από τη μοναδική δημιουργία του διάσημου Έλληνα σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου. Με έμπνευση τη Miss BiC®, o διεθνούς φήμης σχεδιαστής κάνει πραγματικότητα τη fashion εκδοχή της νέας συλλογής, δημιουργώντας το ελληνικό φόρεμα της Miss BiC®, στο οποίο έχουν ενσωματωθεί 550 Miss BiC® αναπτήρες. Με παιχνιδίσματα μεταξύ υφάσματος και αναπτήρων, το designer labeled φόρεμα έχει αέρινη μορφή και στυλάτο χαρακτήρα, όπως ακριβώς και η νέα σειρά.

Οι νέοι αναπτήρες Miss BiC® διατίθενται σε παραδοσιακά σημεία πώλησης (περίπτερα) καθώς και σε σούπερ/μίνι μάρκετ σε όλη την Ελλάδα. Όπως όλοι οι αναπτήρες BiC®, κάθε αναπτήρας Miss BiC® υποβάλλεται σε περισσότερους από 50 ελέγχους ποιότητας, που εξασφαλίζουν αξιοπιστία, ασφάλεια και ευκολία στη χρήση για όλους τους καταναλωτές.

Επανάσταση στις γυναικείες τσάντες

Ο αναπτήρας Miss BiC® έρχεται για να αποτελέσει το αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας της σύγχρονης Ελληνίδας. Μπαίνει στην τσάντα της μαζί με τα πιο οικεία αντικείμενά της: από το κραγιόν της μέχρι ένα μοντέρνο περιοδικό, από τη μουσική στο MP3 player της μέχρι τον φορητό υπολογιστή της. Με σχέδια εμπνευσμένα από τις γυναικείες συνήθειες, στην πραγματικότητα θα γίνει ένα από τα αξεσουάρ που θα συμπληρώσουν ευχάριστα τις γυναικείες αναζητήσεις σε κάθε fashion λεπτομέρεια.

n

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ