Market

Καπα creations, για μοναδικά είδη βάπτισης και γάμου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
24531-57567.jpg

Η ιδιοκτήτρια της Καπα Creations, Κατερίνα Παρασκευοπούλου, μας μιλάει για την επιχείρησή της που δημιουργεί είδη γάμου και βάπτισης:

"Επιθυμία μας είναι να δίνουμε προσωπικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα στις πιο σημαντικές και ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας, δημιουργώντας πρωτότυπες χειροποίητες μπομπονιέρες, προσκλητήρια, δώρα και όχι μόνο για το γάμο, τη βάπτιση, το πάρτυ...

Κάθε δική σας εκδήλωση αποτελεί για μας μια πρόκληση φαντασίας, δημιουργίας και παιχνιδιού από κορδέλες, χρώματα, υφάσματα, δαντέλες, τούλια… που συνδιάζονται αρμονικά, δουλεύονται στο χέρι δίνοντας ένα πραγματικά ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Οι δημιουργίες μας προσαρμόζονται στο προσωπικό σας γούστο, στο ύφος της εκδήλωσης, τις ιδιαίτερες ανάγκες σας αλλά και τους οικονομικούς περιορισμούς που μας θέτετε… κάνοντας την εκδήλωση σας μοναδική και το αποτέλεσμα της δουλειάς μας ενθύμιο γλυκών αναμνήσεων.

Σε εμάς θα βρείτε εκτός από προσκλητήρια και μπομπονιέρες...

Λαμπάδα και κουτί βάπτισης, δαδοσέτ, λαδόπανα, μαρτυρικά...

Βιβλία ευχών, ζαχαρωτά, cookies και cup cakes, seating arrangement cards, νούμερα για τα τραπέζια, μενού...

Ελάτε να διαλέξετε ιδιαίτερα δωράκια για τους καλεσμένους σας όπως Βεντάλιες, πετσέτες θαλάσσης, κομπολογάκια...καθώς και για τους μικρούς καλέσμένους σας καπέλα, μπλουζάκια, καμβαδάκια, βραχιολάκια- και φυσικά όλα φτιαγμένα για να ταιριάζουν στο θέμα και στο ύφος που θέλουμε...

Επίσης θα βρείτε ιδιαίτερα και μοναδικά δώρα όλο το χρόνο για γέννηση, βάπτιση, επέτειο, γενέθλια κλπ.

Βρείτε μας στο facebook, Καπα creations.

Σας περιμένουμε στο φιλόξενο χώρο μας για να ανταλλάξουμε ιδέες, πίνοντας τον καφέ μας (τηλέφωνο για ραντεβού Κατερίνα Παρασκευοπούλου 6944387852).

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ