Market

Τώρα στα everest… Το τέλειο γίνεται ακόμα καλύτερο!

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η αγαπημένη αλυσίδα σνακ και καφέ everest, πάντα συνεπής απέναντι στους καταναλωτές συνεχίζει να διαθέτει δημοφιλή και ποιοτικά προϊόντα σε μοναδικές προσφορές για όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Tα everest υποδέχονται το καλοκαίρι με το σύνθημα: «Το τέλειο ακόμα καλύτερο»! Έτσι, από τις 12 Ιουνίου ξεκινήστε την ημέρα σας με τον πιο απολαυστικό Freddo Cappuccino ή Freddo Espresso από 100% επιλεγμένες ποικιλίες arabica και τα everest κερνάνε μια φρεσκοφουρνιστή παραδοσιακή τυρόπιτα ενώ με κάθε ζεστό σάντουιτς ή με τα νέα λαχταριστά σάντουιτς “ever melts”, τα everest σας κερνάνε την Coca-Cola!

image

Ελάτε στα everest για μια μοναδική εμπειρία καφέ espresso από 100% επιλεγμένες ποικιλίες Arabica από την Λατινική Αμερική σε ένα χαρμάνι ειδικά φτιαγμένο για παγωμένο espresso και cappuccino. Το αποκλειστικό αυτό χαρμάνι των everest σας προσφέρεται αμέσως μετά το καβούρδισμα του ώστε να διατηρεί αναλλοίωτο το άρωμα και την φρεσκάδα του και μαζί με την τέχνη και το μεράκι των εκπαιδευμένων baristas των everest σας εγγυάται το πιο απολαυστικό και ποιοτικό espresso freddo και cappuccino freddo της πόλης!

n

Όσο για το πιο διάσημο σάντουιτς της πόλης, τα λόγια είναι περιττά! Επιλέξετε ανάμεσα σε κλασικό ψωμάκι ή αραβική πίτα, συνδυάστε απολαυστικά φρέσκα υλικά (επώνυμα αλλαντικά και τυριά, φρέσκα λαχανικά, απολαυστικές σως) και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό σάντουιτς με την εγγύηση ποιότητας των everest.

Μαζί λοιπόν με τον αγαπημένο σας freddo espresso ή cappuccino τα everest σας κερνάνε την παραδοσιακή τυρόπιτα, ενώ απολαμβάνοντας το πιο διάσημο σάντουιτς της πόλης σας κερνάνε την coca-cola…Γιατί στα everest… Το τέλειο γίνεται ακόμα καλύτερο!

image