Market

Sweete: η νέα γλυκαντική ουσία χωρίς θερμίδες!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
24299-57095.jpg

Η Sweete, η νέα φυσική γλυκαντική ουσία χωρίς θερμίδες, εναλλακτική της ζάχαρης και των συνθετικών γλυκαντικών ουσιών, μας απαλλάσσει από τις ενοχές, δημιουργώντας συνταγές γλυκών χωρίς καθόλου ζάχαρη!

Σε συνεργασία με το Chef Pâtissier Δημήτρη Χρονόπουλο, η Sweete μας προτείνει 13 γλυκές απολαύσεις με stevia, για τους λάτρεις των γλυκών, αλλά και για όσους, για λόγους υγείας, δεν καταναλώνουν ζάχαρη.

Επισκεφτείτε σήμερα το site της Sweete http://www.sweetestevia.gr και δημιουργήστε κλασσικές συνταγές όπως Κέικ Μήλο-Καρότο, Σιμιγδαλένιος Χαλβάς με Σάλτσα Σοκολάτας, Βουτήματα Κανέλας και Μπακλαβαδάκια, αγαπημένα γλυκά όπως Chees-Cake Βύσσινο, Προφιτερόλ, Πανακότα Πορτοκάλι, Crème Brule και Μους Σοκολάτα Bitter, αλλά και καλοκαιρινές, δροσιστικές προτάσεις όπως Σούπα Φράουλας, Παγωτό Βανίλια, Σορμπέ Λεμόνι-Βασιλικό και Σορμπέ Φράουλα.

Το γευστικό αποτέλεσμα θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, καθώς τα γλύκα με Sweete διατηρούν τη …γλύκα τους, χωρίς να έχουν ζάχαρη και σύνθετες γλυκαντικές ουσίες! Ένας φακελίσκος (1,5g) Sweete ισοδυναμεί, σε γλυκύτητα, με δύο κουταλάκια ζάχαρης.

H Sweete ξεχωρίζει γιατί:

  •  δεν είναι συνθετική, δεν περιλαμβάνει τεχνητά συστατικά, ούτε τροποποιείται χημικά ή δομικά κατά την εκχύλισής της από το φυτό της Stevia
  •  είναι κατάλληλη για όσους θέλουν να απολαμβάνουν γλυκές γεύσεις, χωρίς επιπλέον θερμίδες
  •  είναι κατάλληλη για τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη (έχει ουδέτερη δράση στα επίπεδα σακχάρου του αίματος)
  • δεν περιέχει νάτριο ή αλάτι
  • δεν περιέχει γλουτένη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ