Market

Starbucks SpecialICED in Espresso!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
24294-57090.jpg

Πλησιάζουμε στην καρδιά του καλοκαιριού και τα Starbucks μας προσκαλούν να σβήσουμε τη δίψα μας και να δροσιστούμε με απολαυστικά, παγωμένα espresso ροφήματα, καθώς και με μοναδικές γευστικές επιλογές που δε θα βρείτε πουθενά αλλού. Μέσα από κάθε γουλιά, ανακαλύπτουμε την αξία του υψηλής ποιότητας Starbucks Espresso, αφού μόνο το 3% της παγκόσμιας παραγωγής κόκκων Arabica, ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα Starbucks.

Τα Starbucks μας προτείνουν:

Espresso Freddo: το κλασικό ρόφημα σε ένα μοναδικό συνδυασμό ποιότητας, ποσότητας και τιμής! Σε κάθε Tall (355ml) Espresso Freddo απολαμβάνουμε πλούσια γεύση από 3 δόσεις espresso από 100% κόκκους Arabica! Και όλα αυτά μόνο με €2,90.

Cappuccino Freddo: αγαπημένο ρόφημα, που συνδυάζει υψηλής ποιότητας espresso από 100% κόκκους Arabica και πλούσιο, βελούδινο αφρόγαλα από φρέσκο γάλα που ανανεώνεται σε κάθε παραγγελία. Συνοδεύει απολαυστικά κάθε καλοκαιρινή στιγμή!

Doubleshot®: μοναδικό ρόφημα με γεμάτη γεύση που αφοπλίζει, για …μυημένους λάτρεις του καφέ. Θα το βρείτε μόνο στα Starbucks! Συνδυάζει μοναδικά την ένταση διπλής δόσης Starbucks espresso και πλούσια κρέμα, με πάγο ή χωρίς. Το αποκλειστικό αυτό Starbucks ρόφημα μας δίνει την έμπνευση που χρειαζόμαστε για αυτό το καλοκαίρι!

Και φυσικά σε κάθε ρόφημα με βάση τον espresso η ποιότητα είναι εξασφαλισμένη, γιατί:

  • τα Starbucks εφαρμόζουν τα υψηλότερα πρότυπα για την αγορά, το καβούρδισμα και τη διάθεση φρέσκου καφέ, προσφέροντας αποκλειστικά 100% κόκκους Arabica.
  •  μόνο το 3% της παγκόσμιας παραγωγής κόκκων Arabica, ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα που έχουν θέσει οι ειδικοί του καφέ στα Starbucks.
  • οι ειδικοί του καφέ των Starbucks, ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο, για να προμηθευτούν μόνο τους καλύτερους κόκκους arabica από τη Λατινική Αμερική, Αφρική και Ασία/Ειρηνικό
  • οι αγοραστές καφέ Starbucks δοκιμάζουν περισσότερα από 250.000 φλιτζάνια καφέ το χρόνο, για να διασφαλίσουν την υψηλότερη ποιότητα του καφέ που προσφέρεται σε όλα τα Starbucks
  • κάθε φορά που επιλέγουμε ένα Starbucks ρόφημα με βάση τον espresso, υποστηρίζουμε τους μικροκαλλιεργητές καφέ και τις κοινότητές τους, γιατί όλα τα ροφήματα με βάση τον espresso, φτιάχνονται με 100% Fairtrade πιστοποιημένο καφέ.
  • οι εξειδικευμένοι barista των Starbucks χρησιμοποιούν ειδικούς χρονομετρητές, για να διασφαλίσουν την άριστη ποιότητα των ροφημάτων που μας σερβίρουν.
  •  οι Coffee Masters των Starbucks, οι ειδικοί στην τέχνη του espresso, περνούν περισσότερες από 1000 ώρες εντατικής εκπαίδευσης. Και φυσικά η εκπαίδευση τους δεν τελειώνει εκεί, αφού το ταξίδι στη γνώση του καφέ δε σταματά ποτέ.

Αυτό το καλοκαίρι απολαύστε καθημερινά τα αγαπημένα σας ροφήματα σε όλα τα καταστήματα Starbucks και μη ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε τη Starbucks Κάρτα σας! Γιατί κερδίζετε 10% έκπτωση σε κάθε αγορά, ενώ με κάθε γέμισμα των €25, τα Starbucks σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ το tall ρόφημα της επιλογής σας!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ