Market

Arokaria Beach & Dreams Accommodation

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
24260-57053.jpg

Εκεί όπου μια φιλία ξεκινάει και η παράδοση της αυθεντικής φιλοξενίας συναντά τις ρίζες της. Θέλουμε να προσφέρουμε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στους επισκέπτες μας. Ανακαινίζουμε ξενώνες με μοναδικό τρόπο προσπαθώντας να είμαστε φιλικοί προς το περιβάλλον. Είμαστε μία ομάδα φίλων, η «Arokaria». Η ονομασία «Arokaria» προέρχεται από το δέντρο που μεγαλώνει στο κέντρο της αυλής των Arokaria Beach Studios. Με ενθουσιασμό, καλαισθησία και φροντίδα, αξιοποιήσαμε στην Πάρο δύο μικρά ξενοδοχεία : το Arokaria Beach Studios στην παραλία του Marcello και το Αrokaria Dreams Apartments στην Νάουσα.

n

Arokaria Beach Studios

Ένα καλαίσθητο φυσικό περιβάλλον όπου ο επισκέπτης μας έχει τη δυνατότητα να κάνει περιπάτους στην αμμουδιά, να απολαμβάνει το υπέροχο ηλιοβασίλεμα από την παραλία, και όλα αυτά σε απόσταση αναπνοής από το studio του. Τo Arokaria Beach είναι χτισμένo σε μια πανέμορφη αμφιθεατρική τοποθεσία, μόλις 20 μέτρα μακριά από την παραλία Marcello. Αποτελείται από 8 studios που ακολουθούν την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Κάθε studio έχει το δικό του ξεχωριστό στυλ, διακοσμημένο με πίνακες ζωγραφικής και άλλα χειροποίητα αντικείμενα. Όλα τα studios έχουν πανοραμική θέα στη θάλασσα του Αιγαίου και στον κόλπο της Παροικιάς. To Arokaria Beach Studios σας καλωσορίζει σε μία εμπειρία χαλάρωσης και αισθήσεων. 

Arokaria Dreams Apartments

Ένα ξεχωριστό περιβάλλον άνεσης, ηρεμίας και ευχαρίστησης που χαλαρώνει τις αισθήσεις. ‘Όλα τα διαμερίσματα περιτριγυρισμένα από έναν καταπράσινο κήπο που οδηγεί στον χώρο της πισίνας είναι πλήρως εναρμονισμένα με το κυκλαδίτικο στυλ και διαθέτουν πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και τον κόλπο της Νάουσας. Το Arokaria Dreams βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1,5 χιλιομέτρου από την Νάουσα, μια από τις πιο όμορφες και γραφικές πόλεις της Πάρου. Οι φωτεινοί και χαρούμενοι χρωματικοί συνδυασμοί που ντύνουν τόσο τους κοινόχρηστους χώρους όσο και το ίδιο το κτίριο δημιουργούν μια αίσθηση θάλασσας, ουρανού αλλά και γης σε συνδυασμό με τη φυσική βλάστηση που περιβάλλει τον χώρο. Οι εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου παρέχουν μια πληθώρα επιλογών στον επισκέπτη, ο οποίος μπορεί να ξεκινήσει τη μέρα του με μια αναζωογονητική βουτιά στην πισίνα, να απολαύσει τις γεύσεις ενός σπιτικού παραδοσιακού πρωινού, να ξεκουραστεί τις ζεστές μεσημεριανές ώρες στον ίσκιο του κήπου διαβάζοντας, κολυμπώντας ή πίνοντας δροσερά ροφήματα και να αποχαιρετήσει το φως του ήλιου χαλαρώνοντας δίπλα στην πισίνα πριν τον βραδινό του περίπατο στα σοκάκια της Νάουσας. Το Arokaria Dreams Apartments σας καλωσορίζει σε ένα μέρος όπου η χαλάρωση και η ηρεμία συναντάνε την πολυτέλεια! 

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ