Market

Vellios School of Art

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι εξελίξεις στον χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών ‘τρέχουν’ μεταβάλλοντας τις απαιτήσεις κάθε ειδικότητας ως προς τις γνώσεις και τις δεξιότητες. Το ‘Vellios School of Art’ με το κύρος και την ποιότητα ανθρώπων που αφιέρωσαν την ζωή τους στις δημιουργικές ειδικότητες, αποτελεί μια νέα ποιοτική πρόταση σπουδών καθημερινής φοίτησης και εναλλακτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που είναι ταυτόσημη με την ανανέωση και την εγγύηση για σύγχρονη επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση.

Το  ‘Vellios School of Art’ αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες και τους περιορισμούς σε προσωπικό διαθέσιμο χρόνο, προσφέρει εναλλακτικά εκπαιδευτικά προγράμματα με ευελιξία: Τακτική Καθημερινή Φοίτηση, Προγράμματα Εκπαίδευσης Open Learning αλλά και Distance Learning και Σεμινάρια εξειδικευμένης γνώσης. Οι τομείς εκπαίδευσης είναι:

Mixed Media Fine Arts / Ζωγραφική και Εφαρμογές

Graphic Design / Γραφιστική

Interior Design / Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων

Visual Merchandising / Διακόσμηση Βιτρινών & Επαγγελματικών Χώρων

Comic - Cartoon

3D Animation

Fashion Design

Στο ‘Vellios School of Art’ η πείρα, η εξειδίκευση , η αγάπη για τις τέχνες και την διδασκαλία τους, συναντά την πιο σύγχρονη τεχνολογία και υλικοτεχνική υποδομή. Η Ακαδημαϊκή Επιτροπή αποτελείται από ανθρώπους που σημάδεψαν τον χώρο των Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, ονόματα σχεδόν μυθικά στον χώρο τους. Ο Δημήτρης Αρβανίτης, Βλάσης Βέλλιος, Τάσος Κατσουλίδης, Δημήτρης Μυταράς και Γιάννης Τσεκλένης, εγγυώνται την μοναδική ποιότητα, την εικαστική παιδεία και την καλλιέργεια πολυσύνθετων νέων καλλιτεχνών. Τις ομάδες καθηγητών του ‘Velios School of Art’ πλαισιώνουν εξαιρετικοί καλλιτέχνες και διακεκριμένοι επαγγελματίες του χώρου.

Το ‘Vellios School of Art’ βρίσκεται στην 3η Σεπτεμβρίου 24. Στην καρδιά της Αθήνας, όπου μέσα από αυθόρμητες, ad-hoc διαδικασίες έχει δημιουργηθεί ένα urban, σύγχρονο αστικό περιβάλλον οικιστικών συμπλεγμάτων.

Για πληροφορίες και γνωριμία με το ‘Vellios School of Art’ μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχολή από τις 25 /07/2012 καθημερινά 09.00- 18.00.