Market

M&Ms: "Πάμε να τους φάμε!"

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα M&M's δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το καυτό ποδοσφαιρικό καλοκαίρι καθώς αποτελούν το απόλυτο σνακ που μπορείς να απολαύσεις με την παρέα σου παρακολουθώντας ποδόσφαιρο.

Οι χαρακτήρες των M&M's ντύθηκαν στα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας για να την υποστηρίξουν και για να «παίξουν» με τους φιλάθλους. Χαριτωμένα και γευστικά διατήρησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των οπαδών και με το δικό τους μοναδικό τρόπο σκαρφίστηκαν διάφορα για να γλυτώσουν από τη μεγάλη τους όρεξη!

Ο μεγάλος διαγωνισμός «Πάμε να τους Φάμε» δίνει τη δυνατότητα σε όλους* τους καταναλωτές να κερδίσουν από μια συλλεκτική μπάλα ποδοσφαίρου και να μπουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν μια από τις 15 κονσόλες Microsoft XBOX 360 + FIFA 2012.

Στο πλαίσιο του μεγάλου διαγωνισμού «Πάμε να τους Φάμε», τα M&M's διοργανώνουν το πιο διασκεδαστικό τουρνουά 5Χ5 του καλοκαιριού. 16 τυχερές ομάδες επιλέχθηκαν ώστε να συμμετέχουν στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο Paradise Park. Ο τελικός αναμεταδόθηκε ζωντανά από τον Rock FM και τον Τάσο Καρατζή.

Τα δώρα των νικητών πολλά και διάφορα. Δωροεπιταγές από αλυσίδα καταστημάτων αθλητικών ειδών, δωρεάν επισκέψεις στο Paradise Park, συλλεκτικές μπάλες ποδοσφαίρου και τις κονσόλες Microsoft XBOX 360+FIFA 2012 να ξεχωρίζουν.

Φυσικά σε όλους τους αγώνες υπήρχαν άφθονα λαχταριστά M&M's ενώ στον τελικό νικητές και ηττημένοι παρέα με τους φίλαθλους επισκέπτες απόλαυσαν Pizza Fun.

(* Oι πρώτοι 3.000 που θα στείλουν Μ&Μ’S ή/και Maltesers συσκευασίες θα κερδίσουν σίγουρα από 1 μπάλα ποδοσφαίρου M&M’S. Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 20 Απριλίου έως 30 Ιουνίου 2012.)