Market

Sexy και classy από τη Yamamay!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
24054-56747.jpg

Η Yamamay αποχαιρετά το καλοκαίρι 2012, επιλέγοντας μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και γοητευτικές τοποθεσίες της Ιταλίας: το Κάπρι. Ένα απολαυστικό νησί, ένα δημοφιλή προορισμό, ένα ιδανικό τοπίο για να καλωσορίσει το Φθινόπωρο και να φωτογραφήσει την φθινοπωρινή κολεξιόν 2012.

Ένα ονειρικό σκηνικό δημιουργείται με ένα ρομαντικό υπνοδωμάτιο πάνω σ’ ένα από τα παρατηρητήρια καταστρώματα των Διεθνών Λουτρών του Capri.

O φωτογράφος Umberto Barone προσθέτοντας απλά μια πινελιά μόδας αποθανατίζει φευγαλέα τον Κόλπο της Νάπολης, όπου το όμορφο μοντέλο Ariadne Artiles ποζάρει στην κάμερα, φορώντας εσώρουχα Υamamay.

H Ariedne Artiles, γεννήθηκε το 1982 στo Λας Πάλμας των Κανάριων Νήσων της Ισπανίας, θεωρείται μία από τις πιο όμορφες και ελκυστικες γυναίκες στον κόσμο και ενσαρκώνει ιδανικά το πνεύμα της νέας συλλογής Yamamay που εμπνέεται από το μεσογειακό κόσμο, τη δεκαετία του πενήντα και τα διεθνή αστέρια – «σύμβολα θηλυκότητας» εκείνης της εποχής .

Η συλλογή 2012 διαθέτει πολλά χαριτωμένα στυλ, και υπηρετεί όλες τις ανάγκες και τα γούστα των πελατών μας.

Οι εικόνες «σύμβολα» των 50’s όπως Sofia Loren, η Marilyn Monroe και πολλές άλλες εμπνέουν αυτή τη συλλογή του στυλ με πανέμορφα στοιχεία, που κυμαίνονται από απαλά σε έντονα χρώματα, πολύτιμα κορδόνια, πουά κι εξευγενισμένα μοτίβα... σχεδιασμένα για σοφιστικέ γυναίκες που θέλουν να εκφράσουν τους αισθησιασμό τους και μέσα από τα εσώρουχά τους.

Ένα άλλο κομμάτι της συλλογής είναι το Oriental, που εμπνέεται από την Ανατολή, με αρμονικά γεωμετρικά σχήματα και χρώματα που θυμίζουν φύση... και ταιριάζουν σ’ εκείνες που λατρεύουν να φορούν chic και ελκυστικά εσώρουχα.

Τέλος, οι συλλογές από νυχτικά και πλεκτά για κάθε περίσταση, με τη δαντέλα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού προσθέτει φινέτσα και κομψότητα σε μίνι φορέματα, που μπορούν να συνδυαστούν είτε με κολάν είτε με τζιν.

Μια υπέροχη φθινοπωρινή συλλογή που αφηγείται το πάθος της Μεσογείου και ανοίγει την πόρτα στους μήνες πού έρχονται, γεμάτη αισθησιασμό και θέρμη, περιμένοντας μια «σειρά έκπληξη» για τον χειμώνα … προφανώς... από την Yamamay!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ