Market

O Σεμπάστιαν Βέττελ για την Peppe Jeans London

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
24051-56741.jpg

Ο οδηγός Formula 1 της Red Bull ανέβηκε στο Βερολινέζικο Μετρό για μια σειρά από φωτογραφίσεις και τηλεοπτικές συνεντεύξεις πριν τη στάση του για μια εμφάνιση στον εκθεσιακό χώρο με το χορηγό της ομάδας, την Pepe Jeans London.

Πριν τις απογευματινές φωτογραφίες στην έκθεση με το αυτοκίνητο της Red Bull Racing για τη Formula 1, ο Σεμπάστιαν έβαλε τη σφραγίδα του σε δέκα jeans χρησιμοποιώντας ένα πυρωμένο σίδερο εμπνευσμένο από τα Γουέστερν. Στη συνέχεια, σαν φόρο τιμής στο κίνημα της pop art και της συλλογής Andy Warhol από την Pepe Jeans London, ο Βέττελ έπιασε μπογιές και πινέλα για να μεταφέρει κάτι από το χρώμα της Φόρμουλα Ένα στον indigo κόσμο του denim.

Η φωτογράφιση και η συνέντευξη τύπου επίσης έδωσαν την ευκαιρία στον Σεμπάστιαν να λανσάρει μερικά από τα βασικά look της Pepe Jeans London μαζί με T-shirts από τη σειρά Andy Warhol και φυσικά κομμάτια από τη συλλογή Red Bull Racing με ρέπλικες των αγωνιστικών ρούχων που λάνσαρε η Pepe Jeans London για τη σεζόν 2012 της Formula 1.

Μετά την Bread & Butter τα δέκα τροποποιημένα jeans θα περιοδεύσουν σε μία σειρά από διεθνή κεντρικά καταστήματα της Pepe Jeans Londοn πριν δημοπρατηθούν, με όλα τα έσοδα να δωρίζονται στο Wings For Life, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζεται από την ομάδα της Red Bull Racing και που πραγματοποιεί έρευνα για τους τραυματισμούς της σπονδυλικής στήλης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ