Market

Χρυσό βραβείο στην ΗΒΗ για τα 86 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σε μία «χρυσή βράβευση» προχώρησε ο Συνδέσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, τιμώντας την Ηβη, τη μάρκα που έχει μεγαλώσει μαζί με τους καταναλωτές της χωρίς να έχει χάσει ούτε μια «σταγόνα» από τη φρεσκάδα της, για τα 86 χρόνια συνεχούς παρουσίας της στην Ελληνική αγορά!

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιουνίου, στην Αίγλη Ζαππείου, στο πλαίσιο του συνεδρίου «1912–2012: 100 χρόνια ιστορίας της Ελληνικής αγοράς Τροφίμων και Ποτών» που τελεί υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Β.Τ. και αφορά εταιρείες και προϊόντα που έχουν «γράψει ιστορία» στην ελληνική αγορά Τροφίμων και Ποτών, με στόχο να σταλεί ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον της βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών στην Ελλάδα!

Το «Χρυσό» βραβείο παρέλαβε η Οικονομική Διευθύντρια, κα Σάσσα Ηλιαδάκη, η οποία δήλωσε σχετικά: «Νιώθουμε μεγάλη υπερηφάνια για τη σημερινή βράβευση και τα 86 χρόνια της αγαπημένης μας Ηβη! Όλοι εμείς, στην οικογένεια της Pepsico-ΗΒH, προσπαθούμε να αφουγραζόμαστε τις ανάγκες των καταναλωτών με στόχο να τους προσφέρουμε πάντα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα».

Στο πλαίσιο του συνεδρίου και κατά τη διάρκεια του τριημέρου 29/06 – 01/07, πραγματοποιήθηκε έκθεση - ανοιχτή στο κοινό - με θέμα «1912–2012: 100 χρόνια ιστορίας της Ελληνικής αγοράς Τροφίμων και Ποτών», στο Ζάππειο Μέγαρο. Η ΗΒΗ έδωσε το παρόν με το περίπτερο της, και με το μότο «βρες την ήβη σου» δρόσισε τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης που απόλαυσαν αναψυκτικά και χυμούς.