Market

Εγκαίνια νέου καταστήματος Lidl στη Σαλαμίνα Αττικής

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
23789-56218.jpg

Η Lidl Hellas υλοποιώντας με συνέπεια το αναπτυξιακό της πλάνο και με βασικό της στόχο την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, προχωρά στο άνοιγμα νέου καταστήματος στη Σαλαμίνα, στη Λ. Αιαντείου 70, την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012 στις 8 π.μ.

Το νέο κατάστημα διαθέτει έναν ιδιαίτερα φιλικό και άνετο χώρο πώλησης, αλλά και μεγάλο χώρο στάθμευσης με περισσότερες από 100 δωρεάν θέσεις πάρκινγκ για τη διευκόλυνση των καταναλωτών.

Ξεπερνώντας το φράγμα των 220 καταστημάτων, η Lidl διεισδύει στις ελληνικές γειτονιές προσφέροντας στον Έλληνα καταναλωτή, προϊόντα υψηλής ποιότητας σε σταθερά χαμηλές τιμές.

Στην κρίσιμη αυτή περίοδο, η Lidl επενδύει στην Ελλάδα και ενισχύει την ελληνική οικονομία επεκτείνοντας το δίκτυο των καταστημάτων της και δημιουργώντας παράλληλα άμεσες κι έμμεσες θέσεις εργασίας. Συμπεριλαμβάνει ακόμα ποικιλία ελληνικών προϊόντων στη γκάμα της, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα τους Έλληνες προμηθευτές και τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Στο νέο κατάστημα στη Σαλαμίνα οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν μια ποικιλία τροφίμων, όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, βραβευμένα κρασιά από διεθνείς διαγωνισμούς, γαλακτοκομικά προϊόντα με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης, ελαιόλαδο από τοπικούς παραγωγούς, αλλά και προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών ενός νοικοκυριού.

Επίσης, από την ημέρα των εγκαινίων και για 6 ολόκληρες εβδομάδες θα ισχύουν καθημερινές προσφορές κι ένα πολύπλευρο πρόγραμμα εκδηλώσεων και αγοραστικών παροχών για όλους τους πελάτες.

Με συνέπεια και υπευθυνότητα η Lidl επενδύει στην Ελλάδα ικανοποιώντας τις καθημερινές ανάγκες και επιθυμίες των καταναλωτών και έτσι, με την ίδια υπευθυνότητα θα συνεχίσει να πράττει και στο μέλλον

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ