Market

Γίνε το νέο κορίτσι του Martini!

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ίσως να είναι η ευκαιρία σου: Το Martini, το brand - συνώνυμο του στιλ, αναζητεί το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του ανάμεσα σε καθημερινές γυναίκες. Η ιδανική υποψήφια θα είναι εκείνη που θα καταφέρει να πείσει την κριτική επιτροπή ότι ενσαρκώνει τις αξίες του Martini: έντονο προσωπικό στιλ, θάρρος, τολμηρή στάση και κέφι για ζωή!

Το Martini Royale Casting ξεκίνησε ήδη και η αναζήτηση γίνεται σε 25 χώρες, με την τελική νικήτρια, πέρα από τη λάμψη, να κερδίζει €150.000 αλλά και 12 ζευγάρια παπούτσια Christian Louboutin, καθώς και 12 outfits διάσημων σχεδιαστών.

Αυτό που θα πρέπει να κάνει η κάθε υποψήφια είναι μέσω του tab «Royale Casting» στη σελίδα του Martini στο Facebook να ανεβάσει μια φωτογραφία της, καθώς κι ένα video, στο οποίο θα εξηγεί σύντομα για ποιο λόγο πιστεύει πως είναι η ιδανική.

Επιπλέον, με την εφαρμογή «You are a Martini star» (www.luckisanattitude.com) οι φίλες του brand έχουν την ευκαιρία να δείξουν τη… star πλευρά τους, ανεβάζοντας μία φωτογραφία τους και φτιάχνοντας στη συνέχεια μια σύντομη ταινία, την οποία μπορούν να μοιραστούν με τους φίλους τους στα social media.

Μπορείτε να ψηφίσετε και να κερδίσετε πλούσια δώρα καθώς και δροσερά Martini Royale μέσα από το καινούργιο mobile application. Περισσότερες πληροφορίες facebook.com/Martini