Market

Η διαφημιστική καμπάνια Ray-Ban legends

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
23510-55688.jpg

Tο Luxottica Group, στο οποίο ανήκει η μάρκα Ray-Ban – παγκόσμιος ηγέτης στα premium γυαλιά ηλίου & οράσεως – με ενθουσιασμό ανακοίνωσε ότι κέρδισε 2 Gold Lions στην κατηγορία PRESS LIONS στα τμήματα Ένδυση, Υπόδυση και Αξεσουάρ και Φωτογραφία για τη Διαφημιστική Καμπάνια RAY-BAN LEGENDS.

Η καμπάνια RAY-BAN LEGENDS που βγήκε στον αέρα τον Απρίλιο, αφηγείται την ιστορία και το πνεύμα 75 χρόνων Never Hide: το θάρρος να είσαι ο εαυτός σου και να εκφράζεις ελεύθερα τις πεποιθήσεις και την προσωπικότητά σου. Από το 1937 μέχρι και σήμερα, η Ray-Ban τιμά τις αξίες της αυθεντικότητας και μοναδικότητας που αντιπροσωπεύουν καλύτερα το DNA του legendary brand.

Icons και legends του παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος: αυτό είναι το βασικό μήνυμα της καμπάνιας RAY-BAN LEGENDS.

Φωτογραφημένη από τον Mark Seliger στην Καλιφόρνια στο τέλος Ιανουαρίου, αποτυπώνει 7 θρυλικές στιγμές (1 ανά δεκαετία) με κάθε χαρακτήρα να φορά 1 μοντέλο πραγματικό είδωλο Ray-Ban. Κάθε φωτογραφία θυμίζει μια συγκεκριμένη ιστορία και χαρακτηρίζεται από χρωματικούς τόνους πιστούς στην αντίστοιχη δεκαετία (ασπρόμαυρη φωτογραφία, σέπια και φυσικά έγχρωμη). Η Sara Beneventi, Ray-Ban Brand Director δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτά τα βραβεία. Είναι μια σημαντική αναγνώριση της μάρκας και των φίλων της. Από τη γέννησή της, η Ray-Ban έχει υπάρξει αυθεντική, γνήσια και το πιο σημαντικό, αληθινή στον εαυτό της”. “Είναι τιμή να κερδίζεις αυτά τα βραβεία σε μια τόσο σημαντική χρονιά για την ιστορία της Ray-Ban και μια σημαντική αναγνώριση για την ομάδα από φανταστικά ταλέντα που έχουν επενδύσει το πάθος και τη δημιουργικότητά τους στη δημιουργία αυτής της καμπάνιας στο να είναι αυτό που είναι. Ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρει το μέλλον και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τη δημιουργία μηνυμάτων που αξίζουν στη μάρκα” δήλωσε η Erika Ferszt, Luxottica Group Media Advertising & Digital Director.

nn

nn

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ