Market

Havana Cultura: La Musica στο Bios, Τρίτη 26 Ιουνίου

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

To Havana Club φέρνει στην καρδιά της Αθήνας την Κούβα του σήμερα, μέσα από τα Havanización events που διοργανώνει στην ταράτσα του BIOS. Έτσι, την Τρίτη 26 Ιουνίου, στην ταράτσα του BIOS, οι DJs του καταστήματος θα δημιουργήσουν ένα ηχητικό πανόραμα, για να γνωρίσουμε τους νέους Κουβανούς καλλιτέχνες και τη μοναδική μουσική τους.

Η μουσική άλλωστε είναι ένα από τα πολλά πράγματα που κάνουν διάσημη την Κούβα, και έτσι αυτή η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στη νέα γενιά μουσικών - από τη rumba στο reggaeton, και από τη spiritual jazz στους Afro-Cuban ρυθμούς. Το Havana Club άλλωστε, έχει αγκαλιάσει τη νέα μουσική σκηνή της Αβάνας, και την προωθεί συστηματικά σε όλο τον κόσμο, μέσα από την πλατφόρμα του Havana Cultura (την οποία μπορείτε να γνωρίσετε στο Havana-Cultura.com).

Με θέα την Ακρόπολη λοιπόν, με τo ΒΙΟS μεταμορφωμένο σε bar της Αβάνας του σήμερα, και με free Cuban cocktails (από τις 21:00 έως τις 23:00), πάντoτε με Havana Club, μια βραδιά γεμάτη ήχους και λέξεις κατευθείαν από τους δρόμους της σύγχρονης Αβάνας. Be there, γιατί…

…Nothing Compares To Havana!