Market

Η οικογένεια του The Famous Grouse σκαρφάλωσε στην κορυφή για τα Ermis Awards 2011-12

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το δικό της «παρών» έδωσε η οικογένεια του The Famous Grouse στη μεγαλύτερη γιορτή δημιουργικότητας, τη φετινή απονομή των Ermis Awards, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου στη «Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών» του Ιδρύματος Ωνάση. Επιβραβεύοντας τις πιο δημιουργικές ιδέες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν σε μια δύσκολη για όλους εποχή, το The Famous Grouse ετοίμασε το γνωστό πλέον “Wall of Famous”, με 121 συλλεκτικές προσωποποιημένες φιάλες, οι οποίες προσφέρθηκαν σε όλες τις shortlisted για βραβείο εταιρείες.

n

Επιπλέον, ως επίσημος χορηγός της βραδιάς, η The Famous Family δε θα μπορούσε να λείπει από το πάρτυ που ακολούθησε την τελετή απονομής. Έτσι λοιπόν, στην ταράτσα της Στέγης, στον ιδιαίτερο χώρο του καλοκαιρινού Hytra, οι παρευρισκόμενοι μπόρεσαν να απολαύσουν και τα τρία… μέλη της Οικογένειας: The Famous Grouse, The Black Grouse και The Snow Grouse, σε απόλυτα καλοκαιρινούς δροσιστικούς συνδυασμούς άψογα εκτελεσμένους από επαγγελματίες bartenders.

n

Η “Famous” ατμόσφαιρα, που χαρακτήριζε όλη τη βραδιά των φετινών Ermis Awards, ήταν αισθητή ήδη από το lobby του χώρου, καθώς, για να… σκαρφαλώσεις στην κορυφή της Στέγης, έπρεπε να χρησιμοποιήσεις ένα από τα τρία ασανσέρ, τα οποία ήταν διακοσμημένα με βάση το ξεχωριστό mood της κάθε πέρδικας! Η The Famous Family συγχαίρει τους νικητές των Ermis, που απέδειξαν ότι είναι Famous for a Reason. Cheers to creativity! Το The Famous Grouse διατίθεται στην Ελλάδα από τη Β.Σ.Καρούλιας.