Market

Ο «Λευκός Κύκνος» συνοδεύει την έκθεση ζωγραφικής «Ο κήπος των παιδιών»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
23043-54779.jpg

Ο «Λευκός Κύκνος» -από τη νέα σειρά κρασιών «Κύκνος»- της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων συνοδεύει την ομαδική έκθεση ζωγραφικής «Ο κήπος των παιδιών». Το νέο κρασί «Λευκός Κύκνος» της ποικιλίας Μοσχοφίλερο, από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, θα απολαύσουν, όσοι επισκεφτούν τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης ζωγραφικής, «Ο κήπος των παιδιών», την Πέμπτη 21 Ιουνίου, στις 8:00 μμ., στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη (Πλ. Κολωνακίου, 20).

Από τις 21 έως τις 30 Ιουνίου θα στηθεί στη Γκαλερί ένας ευφάνταστος και πολύχρωμος κήπος γεμάτος από τα έργα των παιδιών του Νηπιαγωγείου της Σχολής Μωραΐτη και 9 καλλιτεχνών. Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες (Γιάννης Αδαμάκης, Διαμαντής Αϊδίνης, Χριστίνα Δάρρα, κ.α) κλήθηκαν να συνεργαστούν με τα παιδιά, ο καθένας με το δικό του τρόπο, και με στόχο αναπαράσταση ενός κήπου, που θα μπορούσε να περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία της φαντασίας μας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, οι καλλιτέχνες δημιούργησαν έργα με διαφορετικά μέσα, ήρθαν σε επαφή με τον τρόπο δημιουργίας των παιδιών και τα παρότρυναν να ασκήσουν τη φαντασία τους με διαφορετικούς τρόπους. «Ο κήπος των παιδιών» είναι μια βουτιά στη φαντασία, αλλά και στη ρεαλιστική απόδοση του βλέμματος των παιδιών. Περιλαμβάνει λουλούδια, λαχανικά, ζώα, αλλά και απεικονίσεις ονείρων, μύθους, παραμύθια, φόβους και ό,τι άλλο σημαίνει αυτός ο κήπος για παιδιά και ενήλικες.

Ο «Λευκός Κύκνος» της ποικιλίας Μοσχοφίλερο, ένα από τα 4 νέα κρασιά της σειράς «Κύκνος», θα συνοδεύσει τη βραδιά εγκαινίων και θα απογειώσει τις αισθήσεις με το έντονο ποικιλιακό άρωμα και τη ζωηρή και φρουτώδη γεύση του.


Στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη, την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012 -8:00 μμ. Ώρες λειτουργίας: Τρ. – Παρ. 11.00 -15.00 και 17.00–21.00, Σάβ. 11.00 –14.00 Κυριακή & Δευτέρα κλειστά. www.greek-wine-cellars.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ