Market

O golfer Martin Kaymer με γυαλιά ηλίου Boss Black

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

O Martin Kaymer, κορυφαίος Γερμανός επαγγελματίας golfer, εμφανίζεται με τα νέα γυαλιά ηλίου BOSS Black που φέρουν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην σπορ έκφραση και στον κλασσικό σχεδιασμό.

Ο Martin Kaymer, το πρόσωπο της νέας καμπάνιας, αποδίδει τέλεια το ραφιναρισμένο, σπορ χαρακτήρα της νέας συλλογής γυαλιών BOSS Black. Εμφανίζεται να φοράει ένα aviator μοντέλο, που τονίζεται από μία μεταλλική πλάκα λογοτύπου (mod. BOSS 0409/S). Τα γυαλιά ηλίου είναι διαθέσιμα σε μία ευρεία γκάμα κομψών χρωμάτων, όπως ματ μαύρο/μαύρο, παλλάδιο/μπλε, ρουτένιουμ/γκρί ταρταρούγα και καφέ/ταρταρούγα. Αυτό το ευέλικτο μοντέλο είναι ιδανικό για το γκόλφ, όπως επίσης και για καθημερινή χρήση και για όλα τα είδη των εξωτερικών δραστηριοτήτων.

Ο 27χρονος χαρισματικός golfer είναι αναμφίβολα ο ιδανικός αντιπρόσωπος για αυτήν την καμπάνια καθώς συνδυάζει ιδανικά την εκλεπτυσμένη κομψότητα με το σπορ στυλ. Κάνοντας τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό γκόλφ το 2005, γρήγορα έγινε ένας από τους νεαρότερους golfers που σημειώνοντας εντυπωσιακό αριθμό νικών στις τουρνέ του επαγγελματικού πρωταθλήματος γκόλφ. Οι νίκες του περιλαμβάνουν το Πρωτάθλημα PGA, το Alfred Dunhill Links Πρωτάθλημα, το Abu Dhabi Golf Championship, και τους Αγώνες WGC-HSBC . Χάρη στις αξιοσημείωτες επιτυχίες του και τις συνεχή του επιτυχία, ο Martin Kaymer έχει εδραιωθεί ως ένας από τους ελίτ παίχτες παγκοσμίως.

“Εκπληκτικές δεξιότητες, επαγγελματικό στυλ, και αγαπητή προσωπικότητα καθιστούν τον Martin Kaymer ως ιδανικό πρεσβευτή της HUGO BOSS," σχολίασε ο Philipp Wolff, Senior Vice President of Communications, HUGO BOSS AG, Germany.

Το 2011, ως περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων branding στον κόσμο του γκόλφ, το international Fashion Group HUGO BOSS λανσάρισε μία μακρόχρονη συνεργασία με τον νεαρό Γερμανό επαγγελματία του γκόλφ.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως BOSS Black παράγεται και διανέμεται από τη Safilo Group.

n