Market

Greek Mac: Το επίσημο αγαπημένο των Ελλήνων!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22938-54565.jpg

H McDonald’s με σκοπό να ανταποκριθεί στις γευστικές προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών δημιούργησε αποκλειστικά για αυτούς, το νέο Greek Mac. Πρόκειται για μία ξεχωριστή γευστική πρόταση που περιέχει δύο ζουμερά μπιφτέκια βοδινού, φρέσκα λαχανικά και δροσερή σάλτσα, όλα τυλιγμένα μέσα σε μία ζεστή και αφράτη πίτα. To νέο Greek Mac θα διατίθεται στα εστιατόρια McDonald’s από την 1η Ιουνίου.

Με αφορμή το UEFA EURO 2012, η McDonald’s ως επίσημος χορηγός, προσφέρει στους καταναλωτές το νέο προϊόν που υπόσχεται να κερδίσει τις καρδιές όλων με την αυθεντική ελληνική γεύση του!

Ζήστε αυτή τη μοναδική γευστική εμπειρία στα εστιατόρια McDonald’s, και κερδίστε πλούσια αναμνηστικά δώρα. Πιο συγκεκριμένα, τα συμμετέχοντα εστιατόρια McDonald’s γιορτάζουν το UEFA EURO 2012 και προσφέρουν με την αγορά κάθε μεγάλου McMenu Greek Mac αναμνηστικά δώρα Coca Cola – UEFA EURO 2012. Ακόμα και όσοι δεν κερδίσουν ένα από αυτά τα δώρα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν προϊόντα McDonald’s… Γιατί στα McDonald’s όλοι ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ