Market

«Πάμε Στοίχημα Live» από τον ΟΠΑΠ

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22871-54466.jpg

Tο Ευρωπαϊκό Κύπελλο πλησιάζει. Ποιος θα κάνει τη μεγάλη έκπληξη; Η Πορτογαλία; Η Κροατία; Σκέψου ξανά. Τη μεγάλη έκπληξη θα την κάνει ο ΟΠΑΠ. Με το «Πάμε Στοίχημα Live».

Για πρώτη φορά όλοι οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουμε τη δυνατότητα που πάντα περιμέναμε: να στοιχηματίζουμε μέσα στα πρακτορεία κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ αυτός εξελίσσεται. Ποιο θα είναι το σκορ στο ημίχρονο; Ποιος θα βάλει το πρώτο γκολ; Πρόβλεψε σωστά τα «γυρίσματα» του αγώνα και πήγαινε ταμείο. Γιατί στο «Πάμε Στοίχημα Live» δεν χρειάζεται να περιμένεις τη λήξη του αγώνα. Παίρνεις τα κέρδη σου μόλις επαληθευτεί το στοίχημα που έβαλες. Κι αν άργησες να στοιχηματίσεις για λίγα λεπτά δεν πειράζει. Γιατί οι αρχικές αποδόσεις του «Πάμε Στοίχημα Live» θα είναι ίδιες με τις

αποδόσεις που ίσχυαν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Οι πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις σε περιμένουν στο «Πάμε Στοίχημα Live».

Εσύ βάλε το ένστικτο και κέρδισε. ΑΜΕΣΕΣ... ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΟΠΑΠ. Αλλά το Πάμε Στοίχημα κρύβει κι άλλη μια μεγάλη έκπληξη. Τώρα όλα τα δελτία που συμπληρώνεις αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των 3€ παίρνουν μέρος στην Άμεση Νίκη, τη μεγάλη

κλήρωση που μοιράζει κέρδη στη στιγμή. Μάθε αν κέρδισες με την κατάθεση του δελτίου, χωρίς καμία καθυστέρηση. 780 τυχεροί θα κερδίσουν από 500€ και άλλοι 9.500 από 50€. Γι’ αυτό μη χάνεις λεπτό. Παίξε Πάμε Στοίχημα αν θες να είσαι ανάμεσά τους. Περισσότερες πληροφορίες στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ