Market

Dolce & Gabbana-Matt Silk

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H νέα συλλογή γυαλιών από τη Dolce & Gabbana για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2012, εμπνευσμένη από την ενθουσιώδη ενέργεια της δεκαετίας του ‘50, σε αποχρώσεις της πούδρας και κλασικά σχήματα που εξερευνούν ένα φρέσκο, λαμπερό ρομάντζο: καφέ – γκρι, κόκκινο του κερασιού, γαλάζιο του ουρανού, ροζ, καφέ, και μαύρο αποτελούν τις χρωματικές επιλογές για μια αυθόρμητη αλλά γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση.

Ο φωτογράφος μόδας Giampaolo Sgura, αναδεικνύει την εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ‘50 συλλογή γυαλιών οράσεως και ηλίου, έχοντας ως μούσα του την Bianca Balti, την έκφραση της Σισιλιάνικης γοητείας και κομψότητας, κληρονομιά της ιταλικής κουλτούρας, όραμα της Dolce & Gabbana για τη γυναίκα που αποπνέει θηλυκότητα και τη γοητεία.

Φινετσάτη, πέραν πάσης αμφιβολίας, η νέα συλλογή είναι μια ιστορία αγάπης μεταξύ της ρετρό κομψότητας και της μόδας του σήμερα, με αισθητή την πινελιά του ιταλικού πνεύματος. Το μεγάλο σχήμα πεταλούδας αποτίει φόρο τιμής στα σέξι cat eye στιλ του παρελθόντος, ενώ η τολμηρή και γεμάτη σιγουριά εμφάνιση στα μοντέλα οράσεως κραυγάζει ένα νέο αισθησιασμό.


Φωτoγραφία πάνω: Η Eva Herzigova στο Cannes Film Festival με γυαλιά ηλίου DOLCE&GABBANA MATT SILK