Market

Φωτογραφικός διαγωνισμός της γερμανικής Πρεσβείας

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τι κοινό έχουν η Αθήνα και το Βερολίνο; Ποιές ιδιατερότητες έχει η καθεμία από τις δύο πόλεις και πού υπάρχουν παρόλα αυτά κοινοί τόποι; Κατά πόσον υπάρχουν σημεία ελληνογερμανικής συνάντησης; Η Πρεσβεία σας καλεί να αποτυπώσετε το θέμα „Hallo Αθήνα, καλημέρα Berlin!“ σε μια φωτογραφία και να τη στείλετε έως τις 11 Ιουνίου 2012 στην Πρεσβεία με μήνυμα μέσω της σελίδα μας στο Facebook.

Στη συνέχεια μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις καλύτερες φωτογραφίες. Οι τρεις νικητές θα κερδίσουν από ένα αεροπορικό εισιτήριο για το Βερολίνο μαζί με ένα κουπόνι για δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο. Στον πρώτο νικητή προσφέρουμε επιπλέον μια γαστρονομική ξενάγηση στο Βερολίνο.

Νομική επισήμανση: Με την αποστολή μιας φωτογραφίας στην σελίδα της Πρεσβείας στο Facebook, οι συμμετέχοντες διαβεβαιώνουν ότι έχουν το δικαίωματα διάθεσης και χρήσης της φωτογραφίας και ότι δεν υφίστανται δικαιώματα τρίτων επί της συγκεκριμένης φωτογραφίας. Με την αποστολή της φωτογραφίας, τα δικαιώματα παραχωρούνται στην Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Αθήνα, η οποία και έχει στο εξής το δικαιώμα να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες και σε άλλες δημοσιεύσεις (π.χ. στην ιστοσελίδα της ή στο πλαίσιο μιας έκθεσης).


Η γερμανική Πρεσβεία στο Facebook