Market

Η καλοκαιρινή συλλογή 2012 της CALZEDONIA είναι εδώ

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22304-53942.jpg

CALZEDONIA BEACH FOR WOMEN

Η Beach Collection έρχεται να καλύψει τις στιλιστικές ανάγκες κάθε γυναίκας αυτό το καλοκαίρι. Τα χρώματα των μαγιό και της beachwear σειράς θυμιζουν ουράνιο τόξο. Ξεχωρίζουν οι φωτεινές και φρέσκιες αποχρώσεις της μέντας και του λεμονιού, ενισχυμένες κάποιες φορές με glossy στοιχεία. Οι γήινοι τόνοι, δανεισμένοι από την παλέτα της τερακότα και τη ζεστασιά της κανέλας, μαζί με το spicy κόκκινο που αντλεί έμπνευση από ένα Bordeaux ποτήρι κρασί, χαρακτηρίζουν χρωματικά τα νέα hot μαγιό της παραλίας. Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα χρώματα που έχουν ταυτιστεί με μια βουτιά στη θάλασσα όπως είναι το μπλε, γαλάζιο, τυρκουάζ... Ούτε όμως και τα σχέδια σε all time classic αποχρώσεις όπως είναι το μαύρο και το λευκό.

ROMANTIC ΜΑRΙΝΕ

Το θέμα marine είναι διαχρονικό αλλά ειδικά στη φετινή συλλογή Beach της Calzedonia εκφράζει την πλέον θηλυκή πλευρά του. Μπικίνι με έντονες αποχρώσεις του λευκού και γαλάζιου, Kashmir prints και πλέξεις, λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά με δαντέλα, κεντήματα και lurex στοιχεία.

ΦΥΣΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Κυριαρχούν τα εμπνευσμένα αφαιρετικά prints που παραπέμπουν σε φυσικό καλοκαιρινό περιβάλλον όπως είναι ο βυθός της θάλασσας. Έτσι, τα μπικίνι της σειράς αντλούν έμπνευση από τη θάλασσα, τους βράχους, τα εξωτικά λουλούδια. Στυλ που αποδίδεται με ατμοσφαριρικά prints και «φυσικές» αποχρώσεις.

TRIBAL CHIC

Το safari style θεωρείται all time classic τάση όπως και τα animal prints, όμως, φέτος το καλοκαίρι αποκτούν σοφιστικέ ύφος κι αποπνέουν κομψότητα. Τα υφάσματά τους είναι πολυτελή, λαμπερά, με ιριδισμούς. Τα εμπριμέ με θέμα τα python skins αλλά και τα τροπικά φρούτα αποτελούν το ιδανικό dress code τόσο για άψογη εμφάνιση τη μέρα στην παραλία όσο και για ένα cocktail το ηλιοβασίλεμα.

70s POWER

Μαγιό εμπνευσμένα από την εποχή που μεσουρανούσαν τα παιδιά των λουλουδιών. Με prints όπως το σήμα της ειρήνης, τα φετινά μαγιό εκφράζουν τη hippie style προσωπικότητά μας και στην παραλία.

LUXORY BLACK

Το total black πρωταγωνιστεί σε ολόσωμα και μπικίνι. Η κεντρική ιδέα για το sexy &glam ύφος τους συνοψίζεται στα Jewel chips και τα γεωμετρικά κοψίματα. Τα μαγιό της συγκεκριμένης τάσης είναι στολισμένα με ιδιαίτερα στοιχεία: πλέξεις, παγιέτες και πολυτελείς συνθέσεις όπως τούλι, rhinestones και studs. Μια πρόταση για απόλυτα chic look την ημέρα που μεταμορφώνεται εύκολα σε glamorous βραδινό outfit.

SAINT TROPEZ

To στυλ Saint Tropez επιστρέφει δυναμικά με χρωματικούς συνδυασμούς όπως πράσινο, κόκκινο και λευκό. Ριγέ πλέξεις, μεγάλα πουά και prints που σε ταξιδεύουν στη γαλλική Ριβιέρα χαρακτηρίζουν τα τριγωνάκια, βερμούδες και σλιπ. Για ένα πραγματικό pin-up look!

OUT OF THE WATER/MAXI T-SHIRTS ON THE BEACH

Για πρώτη φορά στη συλλογή Beach της Calzedonia εμφανίζεται το maxi T-shirt, ιδανικό για cool εμφανίσεις στην παραλία. H μακριά εκδοχή του με τη lurex νεκροκεφαλή σε μαύρο background φιλοδοξεί να γίνει must have item για την καλοκαιρινή βαλίτσα της fashionista. Άνετο look, sexy και trendy.

CALZEDONIA SEA FOR MEN

Η συλλογή Calzedonia Sea for Men 2012 περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία σε μοντέλα μαγιό αλλά και χρωματική παλέτα. Ξεχωρίζουν τα trendy fluo χρώματα όπως πράσινο, πορτοκαλί και μπλε.

Σλιπ, boxers και σορτς σε στυλ σερφ είναι τα μαγιό της Coast to Coast σειράς που κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα αλλά και σχέδια (με ρίγες, prints ή όχι), ακόμα και σε vintage ύφος.

CALZEDONIA: SUMMER CAMPAIGN ΜΕ ΤΗ SARA SAMPAIO

Η Calzedonia μας συστήνει την Sara Sampaio. Tο μοντέλο από την Πορτογαλία πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του brand, Beach Summer 2012, μέρος της οποίας φωτογραφήθηκε στην Κρήτη!

THE PHOTOS / THE CAMPAIGN

Δύο location εμπνέουν την καμπάνια της Calzedonia Beach Summer 2012: H Eλλάδα και η Τζαμάικα. Ο κάθε τόπος επιλέχθηκε για τη δική του μεταφορική αξία και διάθεση που αποπνέει. Η Κρήτη έγινε το ιδανικό background για μια ευρεία συλλογή από μαγιό σε αποχρώσεις της μέντας και των τόνων του μπλε. Η Τζαμάικα «φιλοξένησε» τα μαγιό σε φωτεινά χρώμτα, τα λεγόμενα κι ως vitamin colors.

Στην Κρήτη, η Sara Sampajo ποζάρει στο φακό του Raphael Mazzucco, σε ένα μεσογειακό περιβάλλον όπου κυριαρχεί η χρωματική παλέτα της θάλασσας. Εκεί που το βαθύ μπλε της παραλίας του Μπάλου σπάει από τις πράσινες ανταύγειες των καθαρών νερών. Ένα φυσικό περιβάλλον που αποτελεί, δίχως αμφιβολία, το ιδανικό contrast για τα χρώματα των μαγιό της συλλογής. Η μοναδικής ομορφιάς φύση και το παιχνίδι του φωτός αναδεικνύουν τις εικόνες της ανοιχτής θάλασσας και νομίζεις ότι σου μεταφέρουν τη μυρωδιά της θαλασσινής αρμύρας και τον ήχο των κυμάτων. Αναλόγως, μια πιο τολμηρή διάθεση επικράτησε στη Τζαμάικα όπου η φύση έδεσε άψογα με τα πολύχρωμα looks και τα floral σχέδια. Στις συγκεκριμένες εικόνες κυριαρχεί το εξωτικό στοιχείο, το ταξιδιωτικό πνεύμα και η δίψα για ελευθερία. Η συλλογή Beach Summer 2012, είναι το καλοκαιρινό όνειρο που θέλουμε όλοι να ζήσουμε.

SARA SAMPAIO

To νέο μοντέλο της Calzedonia Summer 2012 Beach Campaign, η Sara Sampaio γεννήθηκε στις 21 July 1991, στην Πορτογαλία. Η καριέρα της στο μόντελινγκ ξεκίνησε το 2007, όταν κέρδισε έναν διαγωνισμό ομορφιάς. Τον Μάιο του 2011, κέρδισε το "Globo de Ouro" ένα βραβείο που λαμβάνει χώρα στην Πορτογαλία για το μοντέλο της χρονιάς ενώ έχει βραβευτεί και ως Best Model (2011) από το πορτογαλέζικο Fashion Tv.

 

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή Beach, σε ένα από τα καταστήματα CALZEDONIA.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/calzedonia

TWITTER: Calzedonia ‏ @TweetCalzedonia

PINTEREST: http://pinterest.com/Calzedonia

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ