Market

Ο διαγωνισμός της McDonald’s για το UEFA EURO 2012 συνεχίζεται για λίγες ακόμα ημέρες!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22159-53608.jpg

Tελευταία ευκαιρία για τους φίλους των McDonald’s καθώς ο διαγωνισμός που δίνει τη μοναδική ευκαιρία σε δύο υπερτυχερούς νικητές να ταξιδέψουν στη Βαρσοβία και να παρακολουθήσουν από κοντά τον εναρκτήριο αγώνα του UEFA EURO 2012 Πολωνία-Ελλάδα συνεχίζεται μέχρι τις 17 Μαΐου.

Οι φίλοι των McDonald’s με κάθε αγορά μεγάλου McMenu, θα λαμβάνουν από τα εστιατόρια ένα κουπόνι με το μοναδικό κωδικό. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να στείλουν ένα απλό sms με την ένδειξη “McMenu”, τον κωδικό και το ονοματεπώνυμο τους στο 19599 και, αυτόματα, μπαίνουν στην κλήρωση που θα αναδείξει τους δύο υπερτυχερούς. Το δώρο για καθέναν από τους δύο νικητές περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο φιλοξενίας 2 ατόμων για 3 ημέρες με πληρωμένα αεροπορικά, διαμονή και εισιτήρια για τον εναρκτήριο αγώνα Πολωνία-Ελλάδα που θα διεξαχθεί στις 8 Ιουνίου στη Βαρσοβία.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία καθώς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της χώρας μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν επισκέψεις σε αξιοθεάτα, εκθέσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ