Market

Η adidas παρουσιάζει το νέο Predator® Lethal Zones

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
22107-53509.jpg

H adidas παρουσιάζει το Predator® Lethal Zones, το νέο μοντέλο του πιο θρυλικού της ποδοσφαιρικού παπουτσιού. Το Predator® Lethal Zones εξοπλίζει το πόδι σου με πέντε «φονικές» ζώνες, για ταχύτατες ντρίμπλες, άψογο κοντρόλ της μπάλας με την πρώτη επαφή, απίστευτη δύναμη στα σουτ, μακρινές, αλλά και ακριβείς πάσες, χαρίζοντας σου τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού.

n

Οι πέντε ζώνες του Predator® Lethal Zones αποτελούνται από ένα εξαιρετικά ελαφρύ (Super Light- SL) λάστιχο και από το υλικό memory foam, ενώ έχουν τρισδιάστατο αποτύπωμα για τέλειο έλεγχο της μπάλας σε κάθε επαφή. Επιπλέον υποστηρίζονται από το πρωτοποριακό υλικό Hybridtouch που βρίσκεται στο πάνω μέρος του παπουτσιού και συνδυάζει τα οφέλη του δέρματος και του συνθετικού υλικού, χαρίζοντας άνεση, σταθερότητα, προστασία από το νερό και αίσθηση μέγιστης ποιότητας υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

n

Το παπούτσι επίσης ενσωματώνει την τεχνολογία Sprint Frame, προσφέροντας ταυτόχρονα χαμηλό βάρος (225 γρ.) και σταθερότητα, καθώς και το σύστημα Traxion 2.0 στις τάπες του για μέγιστη πρόσφυση και εκπληκτική επιτάχυνση.

Το νέο Predator® Lethal Zones αποτελεί το πρώτο Predator® που είναι συμβατό με την πλατφόρμα miCoach, ώστε να παρακολουθείς τις επιδόσεις σου κατά τη διάρκεια του αγώνα ή της προπόνησης και να μεταφέρεις ασύρματα τα στατιστικά σου στο κινητό ή στον υπολογιστή σου.

n

Ποδοσφαιριστές παγκοσμίου κλάσης όπως οι Van Persie (Arsenal FC), Xavi (FC Barcelona), Nasri (Manchester City FC), Nani (Manchester United FC) και Di Maria (FC Real Madrid) δοκίμασαν και συνέβαλαν σημαντικά στην ανάπτυξη του Predator® Lethal Zones και θα παρουσιάσουν πρώτοι στo γήπεδο το «φονικό» ποδοσφαιρικό παπούτσι της adidas, το Μάιο του 2012.

n

Οι 5 «φονικές» ζώνες του Predator® Lethal Zones

Pass: Υλικό memory foam, μεγάλη, τρισδιάστατη, κολλώδης επιφάνεια στην εσωτερική πλευρά του παπουτσιού για μεγαλύτερο χρόνο επαφής με την μπάλα και απίστευτη ακριβεία στην πάσα.

Dribble: Λαστιχένιες ραβδώσεις στο πλαϊνό μέρος του παπουτσιού, μικρή επιφάνεια επαφής με την μπάλα για άριστο έλεγχο κατά την ντρίμπλα.

Drive: Τρισδιάστατες ραβδώσεις διαφορετικού πάχους στο κουτεπιέ, ακολουθούν το φυσικό σχήμα του ποδιού για εξαιρετικά μακρινές πάσες.

First Touch: Ραβδώσεις με εσοχές, ώστε η μπάλα να σταματάει ακαριαία και να «κολλάει» στο πόδι.

Sweet Spot: Μεγάλη επιφανεία επαφής στην εσωτερική πλευρά του παπουτσιού για ορμή και μεγαλύτερη δύναμη στο σουτ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ