Market

H Yamamay παρουσιάζει τα νέα αντιηλιακά προϊόντα της

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

n

SUPER BRONZE – ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

Αυτό το λάδι γρήγορης απορρόφησης περιέχει κοκτέιλ από πολύτιμα φυσικά συστατικά ώστε να προσφέρει σε σκούρες ή μαυρισμένες επιδερμίδες μια αξιοζήλευτη λάμψη. Δημιουργεί μια άμεση αίσθηση ευφορίας, χαρίζοντας πιο φωτεινό, πιο ήπιο και κυρίως πιο ελαστικό δέρμα, χάρη στον συνδυασμό πολύτιμων φυτικών ελαίων που είναι πλούσια σε βιταμίνες. Η ευχαρίστηση ενός αντηλιακού με τις θρεπτικές ιδιότητες μιας κρέμας!

Επίσης είναι ιδανικό για χρήσημετά την έκθεση στον ήλιο. Αφήνει το δέρμα βελούδινο και λαμπερό! (150 ml - € 16,90)


ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕΣΑΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ MΕ SPF 15

Ελαφρύ γαλάκτωμα με βελούδινη υφή που περιέχει ένα κοκτέιλ περιζήτητων φυσικών συστατικών και διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και ελαστικό. Χάρη στα αποτελεσματικά UVB και UVA φίλτρα, η κρέμα αυτή θα βοηθήσει να ενισχυθούν οι φυσικές άμυνες της επιδερμίδας μας κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο. Το αποτέλεσμα είναι μια αξιοζήλευτη λάμψη και απαλή επιδερμίδα, χάρη στην η Αλόη Βέρα και τα πολύτιμα έλαια από Αβοκάντο και Jojoba. (150 ml - € 17,90)

ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ SPF 30

Ένα υγρό γαλάκτωμα ειδικά σχεδιασμένο για ντελικάτες και ευαίσθητες επιδερμίδες. Απορροφάται γρήγορα και περιέχει κοκτέιλ από φυσικά συστατικά τα οποία ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα μας ενώ συγχρόνως εξασφαλίζουν μακράς διάρκειας μαύρισμα. Χάρη στα αποτελεσματικά φίλτρα UVB και UVA, βοηθά στην καταπολέμηση των ζημιών που προκαλούνται από το ήλιο, το αλάτι και τον αέρα. Το αποτέλεσμα είναι μια αξιοζήλευτη λάμψη και απαλή επιδερμίδα χάρη στην η αλόη βέρα και τα πολύτιμα έλαια από αβοκάντο και Jojoba! (150 ml - € 19,90)


n

ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ STICK ΥΨΗΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΛΗ SPF 50

Iδανικό για ευαίσθητα σημεία όπως: χείλη, μύτη, γύρω από τα μάτια, ήλιο κηλίδες και τατουάζ. Περιέχει αντηλιακά φίλτρα, βιταμίνη Ε και βούτυρο καριτέ για αποτελεσματική προστασία. (150 ml - € 13,90)