Market

Βράβευση της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H εταιρία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες της χώρας μας, συγκέντρωσε την υψηλότερη συνολική βαθμολογία στην κατηγορία «Ζαχαρώδη και Πρόσθετα Μαγειρικής» στο πλαίσιο του διεθνώς αναγνωρισμένου θεσμού «Corporate Superbrands Greece 2011-2012».

Η ανάδειξη έγινε βάσει αξιολόγησης Κριτικής Επιτροπής και δημοσκόπησης της κοινής γνώμης. Τα κριτήρια αφορούσαν στην Αναγνωρισιμότητα και τη Δύναμης της Φήμης, στην Ποιότητα, στη Μακρόχρονη Συνέπεια και Ιστορικότητα και στην Κοινωνική Υπευθυνότητα. Η εκδήλωση της απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Απριλίου στο ξενοδοχείο Χίλτον Αθηνών.

Η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε σχετικά:

«Η διάκριση της Ε.Ι. Παπαδόπουλος είναι ιδιαίτερα τιμητική για την εταιρεία μας, μια εταιρεία αμιγώς ελληνική, και έρχεται σε μία σημαντική στιγμή που συμπίπτει με τη συμπλήρωση 90 χρόνων επιτυχημένης παρουσίας της εταιρείας στην αγορά. Η βράβευση αυτή αποτελεί για εμάς μία ακόμα απόδειξη ότι είμαστε αναπόσπαστο μέλος της ελληνικής κοινωνίας, η οποία αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις προσπάθειές μας . Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε καθημερινά και κάθε στιγμή δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές αναπτύσσοντας με αυτούς την πιο γλυκιά σχέση ζωής. Είμαστε Έλληνες, πιστεύουμε στην πατρίδα μας και παράγουμε για τη χώρα μας. Χρέος όλων μας είναι να προτιμάμε τα ελληνικά προϊόντα στηρίζοντας την οικονομία μας. Είναι εθνικό μας καθήκον».

Υπενθυμίζεται ότι ο θεσμός των Superbrands γεννήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία το 1994 και από τότε έχει εξαπλωθεί σε περισσότερες από 75 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα ήρθε το 2005 και επιβραβεύει την προσπάθεια και επιτυχία όλων όσων συμβάλλουν στη δημιουργία, προσφορά και προβολή ποιοτικών επώνυμων αγαθών και υπηρεσιών, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.