Market

Καλοκαιρινά χαλιά Βιοκαρπέτ & είδη σπιτιού σε τιμές που θα σας τρελάνουν!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
21402-52115.gif

Η Βιοκαρπέτ, για άλλη μια φορά πρωτοτυπεί και σας προτείνει να δώσετε και αυτή την εποχή, μια τελείως άλλη πνοή στο σπίτι σας στρώνοντας τα νέα, απίθανα, δροσερά καλοκαιρινά χαλιά της. Και φυσικά διατηρεί τις απίστευτα χαμηλές τιμές της γι αυτό μην χάσετε την ευκαιρία. Τα καλοκαιρινά χαλιά είναι η νέα μόδα στη διακόσμηση του σπιτιού, ανανεώνουν το σαλόνι ή την κουζίνα σας και κάνουν πιο ανάλαφρο το χώρο σας. Είναι κατασκευασμένα από φυσικά ή ειδικά υλικά, ώστε να διατηρούν περισσότερη δροσιά στα δωμάτιά σας.

n

Πάρτε μια ιδέα από τις απίστευτες τιμές τους. Τιμές που θα σας τρελάνουν μια που προηγούμενό τους… δεν υπάρχει!

Καλοκαιρινά χαλιά: Baboo χαλιά(φυσικό baboo) 60€ όλο το χαλί!!!

Καλοκαιρινή ψάθα κουζίνας σε μοντέρνα σχέδια:35€ όλο το χαλί!!!

Καλοκαιρινά χαλιά: Χειροποίητα κιλίμια 180€ όλο το χαλί!!!

n

Η συλλογή της Βιοκαρπέτ σε καλοκαιρινά χαλιά είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Κι ακόμα, μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τις αγορές σας με τα μοναδικά ποιοτικά είδη σπιτιού που θα βρείτε στα καταστήματα Βιοκαρπέτ. Ιδιαίτερα υφάσματα, πανέμορφες κουρτίνες και υπέροχα λευκά είδη, σας περιμένουν για να διαλέξετε μέσα από μια πολύ πλούσια συλλογή. Και αυτά, εννοείται, σε τιμές… που θα σας τρελάνουν!!!

Σεντόνια από 35 €/ το σετ

Πετσέτες Naf-Naf σε συσκευασία δώρου 45€ το σετ 3 τεμαχίων

Υφάσματα-κουρτίνες από 6 €/μ.

Ταπετσαρίες από 6 €/τ.μ

                                                    n

Τρέξτε λοιπόν σε ένα κατάστημα Βιοκαρπέτ να δείτε τις ανανεωμένες συλλογές καλοκαιρινών χαλιών και ειδών σπιτιού. Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας ένα από τα 32 καταστήματα της Βιοκαρπέτ. Επωφεληθείτε και από τις τρελές τιμές και ανανεώστε το σπίτι σας για δροσερό καλοκαίρι, με γούστο και εγγυημένη ποιότητα.

  n

Όπως χρόνια τώρα, έτσι και φέτος με τις χαμηλές τιμές, η Βιοκαρπέτ χτίζει έμπρακτα και σταθερά τη μοναδική σχέση με τους πελάτες της. Δεν είναι καθόλου τυχαία… «Πρώτη στην καρδιά μας!».


ΕΔΡΑ: 5ο χλμ. Εθνικής οδού Λαρίσης - Αθηνών, 411 10 Λάρισα, τηλ.: 2410688 688, Fax: 2410688 510, e-mail: info@biokarpet.gr, site: www.biokarpet.gr

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ