Market

Keep Walking Greece

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συνεχίζουμε να εμπνέουμε ο ένας τον άλλο. Συμμετέχουμε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο στο Keep Walking Greece, στέλνοντας μηνύματα αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για τους Έλληνες και την Ελλάδα. Στείλε το δικό σου μήνυμα για την Ελλάδα στο keepwalkinggreece.gr και δες το να προβάλλεται τηλεοπτικά.

Το “Keep Walking Greece” μας καλεί να συνεισφέρουμε συνυπογράφοντας την κίνηση ελπίδας που ξεκίνησε πρόσφατα, με μεγάλη αποδοχή από το κοινό, προσθέτοντάς το δικό μας μήνυμα για την Ελλάδα που συνεχίζει να προχωρά - στη σελίδα του Johnnie Walker στο facebook.

Γιατί σε στιγμές όπως αυτές που διανύει σήμερα η Ελλάδα, οι άνθρωποι χρειάζονται αφορμές για να θυμούνται ότι ενώνοντας τις ελπίδες και τα όνειρά τους, το αύριο μπορεί να γίνει καλύτερο. Το “Keep Walking Greece», έρχεται να εμψυχώσει τους Έλληνες, φέρνοντας στο προσκήνιο τα πρόσωπα που έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τα δεδομένα. Εμάς! Ανθρώπους με ψυχή, που συγκροτούν μία κοινωνία που φαίνεται να ωριμάζει στη σκέψη ότι η ατομική και η συλλογική πρόοδος είναι έννοιες αλληλένδετες και ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα για να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον κόσμο που ζούμε.

Το πιο αισιόδοξο μήνυμα για μια χώρα μπορούν να το δώσουν μόνο οι ίδιοι της οι άνθρωποι. Αυτοί που μέσα από την καθημερινότητα τους προχωρούν και διεκδικούν το δικαίωμα στην ευτυχία, συνεισφέροντας σε ένα καλύτερο αύριο.

Μπείτε στη σελίδα του Johnnie Walker και γίνετε μέρος τις προσπάθειας αυτής βάζοντας το δικό σας αισιόδοξο μήνυμα και τη φωτογραφία σας για τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Επιλογή των μηνυμάτων θα προβληθεί από το Johnnie Walker, ως μία συμβολική κίνηση ότι η έμπνευση και η αισιοδοξία είναι στα χέρια του καθενός και όλων μαζί.

n