Market

Χαρίστε ζεστασιά και μια αγκαλιά ρούχα με τα Marks & Spencer

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
21335-51988.gif

70.000 Ρούχα συγκέντρωσαν τα Marks & Spencer στα πλαίσια της πρωτοβουλίας “χαρίστε ζεστασιά και μια αγκαλιά ρούχα”.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, η πρωτοβουλία που ανέλαβαν τα Marks & Spencer για την ενίσχυση των λιγότερο ευνοημένων από τις οικονομικές συγκυρίες συνανθρώπων μας. Με κεντρικό σύνθημα “Χαρίστε ζεστασιά και μια αγκαλιά ρούχα” τα M&S από τις 2 έως τις 17 Μαρτίου, καλούσαν τον κόσμο να αδειάσει την ντουλάπα του από τα ρούχα που δε χρειάζεται και να γεμίσει την αγκαλιά των συμπολιτών μας.

Μετά από τη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, συγκεντρώθηκαν μέσα από τα καταστήματα M&S σε όλη την Ελλάδα, 70.000 ρούχα, με αποκλειστικούς παραλήπτες τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Όλα τα ρούχα συγκεντρώθηκαν, συσκευάστηκαν και παραδόθηκαν στις τοπικές Μητροπόλεις καθώς και στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για να δοθούν με τον καλύτερο τρόπο σε όσους έχουν ανάγκη.

Εμείς εδώ στα Marks & Spencer θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την συγκινητική βοήθειά σας, τις σπάνιες στιγμές ανθρωπιάς που μας χαρίσατε και για την έμπνευση που μας δίνετε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ