Market

TOMS. Μία Ημέρα Χωρίς Παπούτσια-10 Απριλίου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
21299-51928.jpg

H TOMS σε συνεργασία με το Attica σας προσκαλούν να λάβετε μέρος στο One Day Without Shoes

Πρωταγωνιστές θα είναι οι ξυπόλητες Athens Swing Cats που θα μας εντυπωσιάσουν με τα ακροβατικά εν-aerials και θα μας μυήσουν στον κόσμο του swing, ενώ η Βίκυ Καγιά και οι μαθητές του Fashion Workshop την ίδια μέρα, βγάζουν τα παπούτσια τους!

Η εκδήλωση One Day Without Shoes είναι ένα παγκόσμιο γεγονός που έχει σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την σημασία των παπουτσιών στη βελτίωση της ζωής των φτωχών παιδιών.

Είναι η ημέρα κατά την οποία βγάζουμε τα παπούτσια μας για να ευαισθητοποιήσουμε τους γύρω μας σχετικά με τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι παπούτσια στη ζωή ενός παιδιού.

Την ίδια μέρα σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι διοργανώνουν εκδηλώσεις χωρίς να φορούν παπούτσια και ενημερώνουν για ποιο λόγο τα παπούτσια είναι σημαντικά για ένα καλύτερο αύριο. Μπορεί να είναι οποιαδήποτε δραστηριότητα, μεγάλη ή μικρή, η οποία είτε διαρκεί για μερικά λεπτά είτε για μια ολόκληρη ημέρα. Πάρτι χωρίς παπούτσια, περίπατοι στην πόλη χωρίς παπούτσια, γεύμα χωρίς παπούτσια, συνάντηση στο γραφείο χωρίς παπούτσια – από εσάς εξαρτάται!

Προσωπικότητες όπως: ο Lenny Kravitz, η Charlize Τheron, η Demi Moore, ο Jay Leno, η Heather Graham, η Donna Karan, η Arianna Huffington και η Tory Burch υποστηρίζουν και συμμετέχουν στο One Day Without Shoes

Το One Day Without Shoes σε αριθμούς

· Το 2011 250,000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έβγαλαν τα παπούτσια τους για το One Day Without Shoes.

· Πάνω από 1,000 εκδηλώσεις έλαβαν χώρα παγκοσμίως

· Συμμετείχαν πάνω από 500 σχολεία και 1,400 εταιρείες

· Το One Day Without Shoes ήταν το #1 θέμα συζήτησης στο twitter και #4 όρος αναζήτησης στο Google

Γιατί τα παπούτσια;

ΥΓΕΙΑ Εκατομμύρια παιδιά διατρέχουν τον κίνδυνο να τραυματιστούν και να μολυνθούν από αρρώστιες μεταδιδόμενες από το έδαφος

ΜΟΡΦΩΣΗ Υπάρχουν χώρες στις οποίες τα παπούτσια είναι απαραίτητα για να μπορούν τα παιδιά να πάνε σχολείο

ΕΥΚΑΙΡΙΑ Τα παιδιά που είναι καλά στην υγεία τους έχουν περισσότερες πιθανότητες να καταφέρουν να είναι καλοί μαθητές

Ποιος θα φανταζόταν ότι ζώντας χωρίς παπούτσια διατρέχεις τόσους σοβαρούς κινδύνους; Τα στοιχεία του 2011 λένε ότι:

30,000 άνθρωποι ζουν περιορισμένοι σε μία περιοχή στις Φιλιππίνες όπου τα παιδιά περπατάνε επάνω σε σπασμένα γυαλιά, σύριγγες και συντρίμμια καθημερινά.

4,000,000 άνθρωποι υποφέρουν από podoconiosis, μία νόσο που βλάπτει και παραμορφώνει τα πόδια και προκαλείτε από την επαφή με το ενεργό ηφαιστειογενές έδαφος. ΠΗΓΗ: G.DAVEY

1,890,000 παιδιά στην Κένυα έχουν μολυνθεί από ψύλλους και άλλα παράσιτα που προκαλούν επώδυνες βλάβες.

740,000,000 άνθρωποι έχουν μολυνθεί από ένα παράσιτο μεταδιδόμενο από το έδαφος που προκαλεί εντερικό πόνο, αδυναμία και γνωστική δυσλειτουργία. ΠΗΓΗ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (WHO)

Για κάθε ζευγάρι που αγοράζετε, η TOMS χαρίζει ένα ζευγάρι καινούρια παπούτσια σε ένα παιδί που τα έχει ανάγκη. One for One.

 


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ