Market

Προσφορές ταξιδιών από το Cosmorama

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
21192-51696.jpg

Λισσαβώνα

H Πορτογαλία είναι η χώρα των μεγάλων θαλασσοπόρων. Η Λισσαβώνα συνέδεσε το όνειρο μιας καλύτερης ζωής με την θάλασσα, με τις εξερευνήσεις, με το άγνωστο. Το ανεξάρτητο κι ονειροπόλο πνεύμα των Πορτογάλων καθρεφτίζεται στα μνημεία της, στο κέφι των ανθρώπων, στα τραγούδια τους.

1η μέρα: Aθήνα – Λισσαβώνα. Νωρίς το πρωί συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας. Με την άφιξη μας θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση της πόλης που την εποχή της ανακαλύψεως του Νέου Κόσμου αποτέλεσε μία από τις πλουσιότερες και σημαντικότερες πόλεις της Ευρώπης. H γραφική γειτονιά της Αλφάμα με τα στενά δρομάκια και τα παλαιά, σαγηνευτικά παρηκμασμένα σπίτια, το μεγαλόπρεπο μνημείο των θαλασσοπόρων, ο Πύργος της Μπελέμ, το περίφημο Mοναστήρι των Iερονυμιτών που θα επισκεφθούμε εσωτερικά για να θαυμάσουμε τη μοναδική «Μανουελίνο» διακοσμητική και φυσικά η Cidade Baixa, η αριστοκρατική κάτω πόλη με τις φαρδείς λεωφόρους και τα επιβλητικά κτίρια αδιάσειστο πειστήριο του μεγαλειώδους παρελθόντος της χώρας θα αποτελέσουν τα κυριότερα σημεία της περιήγησής μας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο.

2η μέρα: Λισσαβώνα (προαιρετική εκδρομή Σίντρα – Κασκαίς – Εστορίλ – Κάβο ντα Ρόκα) Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Σήμερα σας προτείνουμε να εγκαταλείψετε προσωρινά τη πόλη για να επισκεφθείτε το κοσμοπολίτικο Eστορίλ με το γνωστό του καζίνο, το παλάτι της φημισμένης Σίντρα, και φυσικά το Κάβο Ρόκα, το δυτικότερο σημείο της Ευρωπαϊκής Ηπείρου στις ακτές του Ατλαντικού Ωκεανού. Στη συνέχεια επίσκεψη στο γραφικό ψαροχώρι Kασκάις. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο

3η μέρα : Λισσαβώνα Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την καινούργια πλευρά της Λισσαβώνας. Μία περιοχή που διαμορφώθηκε το 1998 για την μεγάλη έκθεση ΕΧΡΟ. Εκεί βρίσκεται και το Πάρκο των Εθνών απ΄ όπου και θα έχουμε μία θέα της γέφυρας Βάσκο Ντα Γκάμα που είναι και η μεγαλύτερη της Ευρώπης 17 χιλιόμετρα. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το περίφημο ενυδρείο της πόλης. Για το ελεύθερο βράδυ σας προτείνουμε μία μοναδική και άκρως «Πορτογαλική» εμπειρία . Δείπνο σε κάποια από τις γραφικές ταβέρνες του Bairo Alto, της Άνω Πόλης απολαμβάνοντας παράλληλα τα υπέροχα μελαγχολικά τυπικά τραγούδια Fados.

5η μέρα: Λισσαβώνα – Αθήνα. Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας για να απολαύσετε τη βόλτα ή τα ψώνια σας στο κέντρο της πόλης. Το βρλαδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

To Cosmorama σας προσφέρει:

· Αεροπορικά εισιτήρια με απ΄ευθείας πτήσεις της ΤΑΡ ( Air Portugal )

· Διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων

· Πρωινό μπουφέ καθημερινά

· Μεταφορές, ξεναγήσεις και εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

· Ασφάλεια αστικής ευθύνης

· Φιλοδωρήματα

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων, είσοδοι στα μουσεία , φιλοδωρήματα, ποτά, αχθοφορικά.

Αναχώρηση

Διαμονή

Τιμές €

Φόροι

 

Δίκλινο

Μονόκλινο

13/04/2012

Real Parque 4*

375

535

125


Βρυξέλλες, Γάνδη, Μπρυζ σε τέσσερις ημέρες

Οι αρχοντικές Βρυξέλλες, από τις πιο παλιές ευρωπαϊκές πόλεις, χαρακτηρίζεται για πολλούς ως η πρωτεύουσα της μπίρας, της σοκολάτας, και του σουρεαλισμού. Ένα ταξίδι που σε συνδυασμό με το παραμυθένιο Λουξεμβούργο και τις υπόλοιπες κουκλίστικες πόλεις μας οδηγεί στα βήματα των μεγάλων θαλασσοπόρων και στην αρχή της ιστορίας του κόσμου.

1η μέρα: Aθήνα - Βρυξέλλες. Άφιξη αεροπορικώς στις Βρυξέλλες και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο για πρώτη γνωριμία με την Βέλγικη Πρωτεύουσα.

2η μέρα: Βρυξέλλες. Πρωινή ξενάγηση στην αριστοκρατική πόλη, έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου θα δούμε την πανέμορφη πλατεία Γραν Πλας, το Ατόμιουμ, τα κτίρια του Ευρωκοινοβουλίου, το άγαλμα “Manneken Pis”, το Heysel Stadium/Mini Europe τα αξιοθέατα της Ευρώπης σε μινιατούρα 1/12, τα Βασιλικά Παλάτια του Laken και τον ομώνυμο Βασιλικό Ναό, το Γιαπωνέζικο Πύργο και την Κινέζικη Παγόδα, το Χρηματιστήριο, την Πλατεία Grand Sablon με τον ομώνυμο Ναό της Παναγίας γοτθικού ρυθμού, το Εθνικό Ωδείο, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, τη Βασιλική πλατεία με τα Βασιλικά Ανάκτορα, το Ευρωκοινοβούλιο και την Αψίδα του Θριάμβου.

3η μέρα: Βρυξέλλες (Γάνδη Μπρυζ). Ολοήμερη εκδρομή στις δύο από τις ωραιότερες πόλεις του Βελγίου. Πρώτος μας σταθμός η μεσαιωνική πόλη Μπρυζ, όπου στην περιήγηση της θα δούμε το πάρκο με τη «Λίμνη της Αγάπης», το παλαιότερο στην Ευρώπη νοσοκομείο του Αγίου Ιωάννη, το Ναός της Παναγίας, την πολυφωτογραφημένη γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, το Μέγαρο των Αρχόντων, τους Κήπους του Arends, το Κολέγιο της Ευρώπης, το πρώτο Χρηματιστήριο στον κόσμο, το ιστορικό κέντρο. Επόμενος σταθμός η Γάνδη, με τον καθεδρικό ναό του Αγίου Βονιφάτη με έργα του Ρούμπεν, του Ιερώνυμου Μπός και το υπέροχο τρίπτυχο που αποδίδεται στους αδερφούς Βαν Έικ. Θα δούμε το κάστρο των ιπποτών και θα γνωρίσουμε την πόλη που υπήρξε κατά τον μεσαίωνα ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης. Επιστροφή στις Βρυξέλλες.

4η μέρα: Βρυξέλλες (Λουξεμβούργο) - Αθήνα. Ημέρα ελεύθερη στην διάθεση σας. Εναλλακτικά προτείνουμε ολοήμερη προαιρετική εκδρομή στο μικροσκοπικό Λουξεμβούργο, μέσω των ορέων των την Αρδενώ, και με ενδιάμεσες στάσεις στο Βατερλό και την κουκλίστική πόλη Ντινάντ με το παλάτι του Μεγάλου Δούκα, και το μεσαιωνικό κάστρο της Επιστροφή στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών για την επιστροφής μας στην Αθήνα.

Το cosmorama σας προσφέρει

· Απευθείας πτήσεις

· 3 νύχτες σε επιλεγμένο ξενοδοχείο

· Πρωινό καθημερινά

· Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο

· Ελληνόφωνη ξενάγηση της πόλης

· Ολοήμερη εκδρομή σε Γάνδη & Μπρυζ.

· Ασφάλεια αστικής ευθύνης

· Ελληνόφωνος τοπικός αντιπρόσωπος

· Ταξιδιωτικά έντυπα / ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται: είσοδοι σε μουσεία/αξιοθέατα, ποτά / γεύματα / φιλοδωρήματα / αχθοφορικά, ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.

Ταξιδιωτικά έγγραφα: Διαβατήριο,ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες

Σημείωση: Η ροή του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραλείπεται τίποτα

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Αναχώρηση

Διαμονή

Τιμές €

Φόροι

Δίκλινο

Μονόκλινο

13/04/2012

NH Brussels City Centre 4*

425

515

135

27/04/2012

NH Brussels City Centre 4*

425

515

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ