Market

Η G-Star RAW παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές της διαφημιστικής της καμπάνιας

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Clemence Poesy

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της G-Star RAW για Α/Κ 2012 παρουσιάζει την ανερχόμενη Γαλλίδα ηθοποιό Clémence Poésy , μέσα από εικόνες που “αιχμαλώτισε “ο φακός του εμβληματικού φωτογράφου και σκηνοθέτη Anton Corbjin.

Γεννημένη το 1982, η Clémence ανέλαβε τον πρώτο της ρόλο σε ηλικία 14 ετών. Έπαιξε στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία In Bruges με τον Colin Farrell, καθώς και στην ταινία 127 hours, την συνέχεια της βραβευμένης με Όσκαρ Slumdog Millionaire. Έγινε όμως γνωστή στο ευρύ κοινό με το ρόλο της Fleur Delacour σε αρκετές από τις ταινίες Harry Potter, καθώς και με τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη αμερικάνικη σειρά Gossip Girl.

Η σπάνια, ανεπιτήδευτη ομορφιά και το στυλ της Clémence αποτελούν έμπνευση για τον κόσμο της μόδας, ενώ έχει εμφανιστεί συχνά στη Vogue και έχει φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο πολλών διαφορετικών περιοδικών, από το I-D στο Nylon, και από το περιοδικό Ζοο στο Crash.

Η ανερχόμενη ηθοποιός αντανακλά το DNA της G-Star RAW. Είναι μια δυνατή γυναίκα με αυτοπεποίθηση και ασυμβίβαστη θηλυκότητα. Η προσωπικότητά της ενσαρκώνει την φιλοσοφία της G-Star με τους απροσδόκητους συνδυασμούς που αναμιγνύουν αντιφατικά στοιχεία, γιατί και η ίδια εμφανίζεται και σε υπερπαραγωγές του Hollywood, και σε ανεξάρτητες παραγωγές.

Μιλώντας για τη G-Star λέει: Γνώρισα τη G-Star RAW από τις καμπάνιες της και τις φωτογραφίες του Anton Corbjin.. Απλές, διαφορετικές, ενώ συγχρόνως έχουν κάτι πολύ rock & roll.


image

Vincent Gallo

Στην καμπάνια της G-Star επιστρέφει και πρωταγωνιστεί για 2η σεζόν, ο πολύπλευρος και ανορθόδοξος star του Hollywood, Vincent Gallo.

O Vincent που γεννήθηκε το 1961 στο Buffalo της Νέας Υόρκης, είναι καλλιτέχνης, ηθοποιός, σκηνοθέτης, μουσικός, επιχειρηματίας και οδηγός μοτοσυκλέτας σε αγώνες Grand Prix.

Αρχικά ασχολήθηκε με πειραματική μουσική και performance art, ενώ συμμετείχε στο καλλιτεχνικό underground κίνημα New York No Wave στο τέλος της δεκαετίας των ‘70s και αρχές των ‘80s. Στη διάρκεια αυτής της καλλιτεχνικής περιόδου έγινε γνωστός από τις ριζοσπαστικές και ασυνήθιστες παραστάσεις δρόμου που έκανε, ενώ άρχισε να σκηνοθετεί τον εαυτό του σε διάφορες ταινίες μικρού μήκους.

Ο Vincent εξελίχθηκε σε πρωτοπόρο του αμερικάνικου κινηματογράφου και αξιόλογο σκηνοθέτη, ηθοποιό και παραγωγό, σκηνοθετώντας και παίζοντας στο κλασσικό Buffalo 66, Arizona Dream, Tetro του Copolla, καθώς και ένα πλήθος άλλων ταινιών, για τις οποίες συνεργάστηκε με σημαντικούς σκηνοθέτες και ηθοποιούς, όπως ο Martin Scorsese, Francis Ford Copolla, Johnny Depp, Meryl Streep, Christina Ricci, Chloe Sevigny και πολλούς άλλους.

Όπως λέει ο Global Brand Manager της G-Star RAW, Shubhankar Ray: “ο Vincent είναι αυθεντικός, ανορθόδοξος, “ακατέργαστος (raw)” και κάθε άλλο παρά τέλειος, χαρακτηριστικά που ταιριάζουν απόλυτα στο DNA της G-Star, και με μεγάλη χαρά έχουμε έναν ανεξάρτητο, πρωτοπόρο και πολιτιστικό καλλιτέχνη σαν τον Vincent να αποτελεί το πρόσωπο της G-Star.”

Ο ασυνήθιστος συνδυασμός της σκληρής και ακατέργαστης όψης του Vincent με την αγνή ομορφιά της Clémence, οδήγησε τον “συνήθη ύποπτο” της καμπάνιας G-Star RAW, τον φωτογράφο και σκηνοθέτη Anton Corbjin, σε μια σειρά από εκπληκτικές ασπρόμαυρες εικόνες με φόντο την πόλη της Λισσαβόνας.