Market

Εγκαίνια νέου καταστήματος Lidl στον Ελαιώνα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Lidl Hellas πρόκειται να εγκαινιάσει στις 29/03/2012 και ώρα 8 π.μ. ένα νέο κατάστημα στον Ελαιώνα Αττικής και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Πέτρας και Ιεράς Οδού, υλοποιώντας με συνέπεια το αναπτυξιακό της πλάνο στην ελληνική αγορά.

Κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, η Lidl Hellas ενισχύει το δίκτυο των καταστημάτων της δημιουργώντας άμεσες κι έμμεσες θέσεις εργασίας με πρωταρχικό της πάντοτε στόχο την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

 

Στο πλαίσιο των εγκαινίων του νέου καταστήματος οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν ποικιλία τροφίμων και προϊόντων για τον εξοπλισμό του νοικοκυριού τους, στις καλύτερες τιμές. Την ημέρα των εγκαινίων θα ακολουθήσουν στο νέο κατάστημα τρεις εβδομάδες εκδηλώσεων με παροχές στους πελάτες, δώρα και προσφορές, αλλά και παιχνίδια για τα παιδιά.

Θέτοντας τον καταναλωτή στο επίκεντρο κάθε δράσης και δραστηριότητας, η Lidl επεκτείνεται για να ικανοποιήσει σε μια δύσκολη περίοδο όλες τις ανάγκες του καταναλωτικό κοινού προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές.