Market

Περιποίηση προσώπου και σώματος NIVEA Q10

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έχετε ευχηθεί ποτέ να είχατε λίγη παραπάνω ενέργεια; Έκρηξη ενέργειας χωρίς συμβιβασμούς από τη NIVEA Q10 plus!

Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος NIVEA Q10 plus ανανεώθηκε και σας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται καθημερινά τα κύτταρά της επιδερμίδας σας, ό,τι τύπος γυναίκας και να είστε.

Το συνένζυμο Q10, που βρίσκεται στην καρδιά της σειράς NIVEA Q10 plus, είναι μία ουσία η οποία υπάρχει φυσικά σε κάθε κύτταρό του οργανισμού, έχει αντιοξειδωτικές ικανότητες και συνεισφέρει ευεργετικά στην προστασία και αναγέννησή τους. Με την πάροδο του χρόνου όμως τα επίπεδα Q10 που παράγει ο οργανισμός μας μειώνονται.

Χρειάστηκαν επτά χρόνια εντατικών ερευνών και 21.000 δοκιμές στα εργαστήρια της Beiersdorf ώστε το δυναμικό αυτό συστατικό να ενταχθεί στην προϊοντική σειρά NIVEA Q10 plus. Η ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης NIVEA Q10 plus για πρόσωπο και σώμα έρχεται και καλύπτει τις ανάγκες της κάθε γυναίκας, ενώ τα ενεργά συστατικά των προϊόντων της δουλεύουν σε πλήρη αρμονία με την επιδερμίδα.

Ειδικότερα, τα προϊόντα περιποίησης σώματος NIVEA Q10 plus ενισχύουν τη σύσφιξή και την αναμόρφωση της επιδερμίδας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ελαστικότητά της. Η σειρά προϊόντων NIVEA Visage Q10 plus συμβάλει στην αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων αφήνοντας την επιδερμίδα του προσώπου ορατά πιο λεία.

Σήμερα εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο εμπιστεύονται και απολαμβάνουν τα προϊόντα NIVEA Q10 plus για την περιποίηση του προσώπου και του σώματός τους και απολαμβάνουν τις ευεργετικές ιδιότητες του συνενζύμου Q10 στην επιδερμίδα τους.

Ό,τι τύπος γυναίκας και να είστε, υπάρχει μία NIVEA Q10 για εσάς, και τις μοναδικές ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας!

Διαλέξτε και εσείς το δικό σας αγαπημένο!

 image

NIVEA Visage Q10 Plus Ορός Αναδόμησης

Για μεταξένια αίσθηση & σφριγηλή επιδερμίδα


image

Q10 plus λάδι Σμίλευσης

Σύσφιξη και φροντίδα της επιδερμίδας


image

Firming Cellulite Serum 75 ml

Το Serum με Q10 και 10 φορές πιο συμπυκνωμένη σύνθεση L-Carnitine, βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας από το εσωτερικό, μειώνοντας τα σημάδια της κυτταρίτιδας σε 10 μέρες