Market

Η Lidl ενισχύει το έργο της «Ανοιχτής Αγκαλιάς»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20742-50984.jpg

H Lidl Hellas στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που με συνέπεια εφαρμόζει στις κοινωνίες που δραστηριοποιείται, στηρίζει για άλλη μια χρονιά αποκλειστικά την Εκστρατεία Προληπτικής Ιατρικής που διενεργείται με πρωτοβουλία του Σωματείου Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά».

Με το πρόγραμμα «Υποστηρίζουμε τη Ζωή» και μαζί με την «Ανοιχτή Αγκαλιά» η Lidl Hellas θα επισκεφθεί φέτος τα Πομακοχώρια, διευρύνοντας το κοινωνικό της έργο και εστιάζοντας στον καίριο τομέα της Υγείας.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο Εθελοντών Νοσηλευτών και Γιατρών, που αποτελείται από παιδιάτρους, παιδοχειρουργούς, καρδιολόγο, οδοντίατρο, ακτινολόγο, οφθαλμίατρο, ΩΡΛ και ψυχολόγο, από τα παιδιατρικά νοσοκομεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης (ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και νοσοκομεία παίδων Αγλαΐα Κυριακού και Αγία Σοφία), θα επισκεφθούν από τις 12 έως και τις 22 Μαρτίου 2012 τον Κένταυρο, την Κοτύλη, το Δημάριο, τα Μελίβοια, τη Σμίνθη, τη Γλαύκη και την Οργάνη.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις προληπτικής ιατρικής όλου του παιδικού πληθυσμού της περιοχής (βρέφη έως και παιδιά του γυμνασίου), ενώ οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν από τους ειδικούς της ομάδας επιστημόνων της "Ανοικτής Αγκαλιάς" σε θέματα πρόληψης. Στο Κέντρο Υγείας Εχίνου, από τις 12 έως και τις 17 Μαρτίου, ο γυναικείος πληθυσμός θα έχει επίσης τη δυνατότητα ενός ολοκληρωμένου προληπτικού ελέγχου.

Επιπλέον, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012, η διαπιστευμένη επιστημονική ομάδα της «Ανοιχτής Αγκαλιάς», σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας του Δήμου Ξάνθης, θα παράσχει ανοιχτή εκπαίδευση “άμεσης υποστήριξης της ζωής“ σε όλους τους κατοίκους της Ξάνθης. Η εκστρατεία προληπτικής ιατρικής περιλαμβάνει τέλος, ψυχαγωγικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους και προσφορά δώρων στα παιδιά από τη Lidl.

Η Lidl στηρίζει ενεργά με κάθε ευκαιρία την τοπική κοινωνία μοιράζοντας ελπίδα, χαμόγελο και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους που περισσότερο από ποτέ, σήμερα, χρειάζονται την έμπρακτη συνεισφορά μας. Με αληθινές πράξεις προσφοράς και ευθύνης η Lidl στέκεται στο κοινωνικό σύνολο αναλαμβάνοντας δράση σε καίριους τομείς της καθημερινότητας.

image

image

image

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ